Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

17. september 2020 10:39

Uddrag af døgnrapporten den 16. - 17. september 2020

Buschauffør slået i ansigtet, flere færdselsuheld, indbrud i sportsklub og skud, som viste sig at være larmende bil. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

Færdselsuheld, Hornbæk

Klokken 07.04 skete der et færdselsuheld i krydset ved Hornbækvej og Kofod Anchers Vej, da en 55-årig mandlig bilist fra Espergærde ikke viste tilstrækkelig agtpågivenhed og trods sin ubetingede vigepligt påkørte en 59-årig kvindelig cyklist fra Espergærde.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men cyklisten blev efterfølgende kørt med ambulance til tjek på hospitalet, mens den 55-årige bilist blev sigtet for forholdet.

 

Tyveri fra personbil, Hellerup

På en parkeringsplads ved Tuborg Havnepark havde en Audi mellem tirsdag klokken 23.30 og onsdag klokken 08.15 fået knust højre fordørs rude samt venstre bagdørs rude. En Mercedes-Benz havde også fået knust højre fordørs rude, mens en Porsche på stedet også havde været udsat for tyveri. På tidspunktet for døgnrapportens udgivelse foreligger der endnu ikke oplysninger om eventuelt stjålne genstande.

 

Færdselsuheld, Gentofte

Ved rundkørslen på Brogårdsvej skete der klokken 08.28 et færdselsuheld, da en 52-årig kvindelig bilist fra Ballerup svingede til højre i nordvestlig retning og påkørte en 46-årig mandlig cyklist fra København, som kørte ind i rundkørslen fra Søbredden. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men for en sikkerheds skyld blev en ambulance rekvireret for at tilse cyklisten.

Den 52-årige bilist blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven grundet manglende agtpågivenhed.

 

Hjul stjålet fra bilforhandler, Birkerød

Klokken 09.04 indløb der anmeldelse om, at alle fire hjul fra syv biler, som holdt på parkeringspladsen ud for Ford på Birkerød Kongevej, blev stjålet mellem tirsdag klokken 17.40 og onsdag klokken 08.00.

 

Indbrud i tandlægeklinik, Jægerspris

I Dentalklinikken på Parkvej var der mellem tirsdag klokken 17.15 og onsdag klokken 08.10 indbrud, idet ukendte gerningsmænd havde tiltvunget sig adgang via et knust og opbrudt vindue. Fra stedet blev der stjålet en scanner, mens yderligere stjålne genstande er ved tidspunktet for døgnrapportens udgivelse endnu ikke opgjort.

 

Buschauffør slået i ansigtet, Værløse

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.49, var der på Jonstrup Vænge uoverensstemmelser mellem en 28-årig mandlig bilist fra Værløse og en buschauffør grundet en overhaling. Den 28-årige mand smadrede herefter sideruden i bussen og tildelte buschaufføren flere knytnæveslag i ansigtet. 

Den 28-årige blev efterfølgende anholdt og sigtet for vold og hærværk.

 

Indbrud i fiskehus, Hornbæk

Mellem tirsdag klokken 20.45 og onsdag klokken 07.00 blev der ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 09.50, stjålet 10-15 kasser øl fra et skur tilhørende Fiskehuset Hornbæk. Der var ikke umiddelbart tegn på indbrud på stedet.

 

Færdselsuheld, Gentofte

På Motorring 3 ved Nybrovej skete der klokken 10.31 et færdselsuheld, da en 52-årig mandlig bilist fra København trak ind foran en 56-årig mandlig bilist fra Branderup, hvorved den 56-årige påkørte den 52-årige bagfra. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade, men grundet omfanget af de materielle skader og bilernes placering måtte afspærre afkørslen på stedet, indtil bilerne var flyttet, og der var ryddet op efter uheldet.

 

Indbrud i kolonihavehuse, Helsingør

På Løvdalsvej ved Pindemosen var der mellem tirsdag klokken 20.00 og onsdag klokken 10.00 indbrud i et kolonihavehus. Her havde ikendte gerningsmænd tiltvunget sig adgang via et åbent vindue, men havde ikke umiddelbart stjålet noget fra stedet.’

I et andet kolonihavehus samme sted var der mellem tirsdag klokken 17.30 og onsdag klokken 11.10 knust en rude. Fra stedet var der stjålet værktøj og solbriller, mens eventuelt yderligere stjålne genstande endnu ikke er opgjort på tidspunktet for døgnrapportens udgivelse.

 

Færdselsuheld, Gilleleje

På Tinkerup Strandvej i krydset ved Kystvejen og Vesterbrogade skete der klokken 14.00 et færdselsuheld, da en 79-årig kvindelig bilist fra Allerød påkørte en 70-årig mandlig cyklist fra Græsted frontalt ved lav hastighed. Cyklisten fik ved uheldet en flænge ved øjet og blev kørt på skadestuen for behandling af sine skader.

 

Narkokørsel, Kgs. Lyngby

På Klampenborgvej blev en 23-årig mandlig bilist fra Hillerød klokken 15.55 standset af en patrulje. Her viste et narkometer, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. 

Efterfølgende blev en blodprøve udtaget med henblik på at fastslå de præcise omstændigheder omkring mandens eventuelle påvirkning.

 

Indbrud i sportsklub, Gentofte

Det blev klokken 16.45 anmeldt, at der mellem tirsdag klokken 22.45 og onsdag klokken 15.50 havde været indbrud i Gentofte Badminton Klub. Der var ikke umiddelbart tegn på indbrud på stedet, men fra stedet blev der stjålet et større antal designerstole, sodavand samt flere andre madvarer og kontanter.

 

Ild i rendegraver, Helsinge

Klokken 17.50 indløb der anmeldelse om ild i en rendegraver på Helsingørvej i rundkørslen ved Skovgårdsvej. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor branden hurtigt blev slukket, og det viste sig, at den formentlig var opstået i motorrummet, mens den blev betjent.

 

Mistænkeligt forhold, Hillerød

Ifølge en anmeldelse, som indløb klokken 18.13, blev tre unge mænd set hoppe over hegnet ind til et børnehus på Sophineborg Alle, og en anmelder mistænkte, at de var på vej ind på stedet med indbrud for øje. En patrulje kørte til stedet, hvor personerne i mellemtiden var forsvundet. Kort efter blev en ung mand truffet af patruljen. Det kunne dog ikke umiddelbart konstateres, om der var hændt noget kriminelt, og han blev derfor efter en alvorlig samtale sendt videre.

 

Førerløs jolle skabte bekymring, Fredensborg

Klokken 18.51 anmeldte en kvinde, at hun var sejlet forbi en jolle med påhængsmotor og sat sejl, som var drevet ind i sivene omkring den østlige side af Nødebo Holt ved Pramvejen. I jollen var der en del vand, og derudover lå der en kasket, men der var ingen personer at se i eller omkring båden. Anmelderen var nervøs for, at der var sket noget med personen, der formentlig havde været ombord. Der var desuden høj bølgegang på søen, hvorfor det ikke var utænkeligt, at nogen var røget over bord ved et uheld. 

En helikopter blev sendt i luften fra Roskilde for at lede, ligesom en båd fra brandvæsnet blev sat i vandet fra Sørup for at lede, men inden operationen for alvor kom i gang, ringede familien til personen, der havde befundet sig i jollen og fortalte, at hvis der indløb anmeldelser om en mistænkelig jolle, så var der ingen grund til bekymring; en mand var ganske rigtigt faldet over bord, men han var selv svømmet sikkert i land.

 

Færdselsuheld, Smørum

Klokken 18.52 blev det anmeldt, at der var sket et solofærdselsuheld på Smørum Bygade, hvor en motorcykel var væltet. Politi og ambulance blev sendt til stedet, og sidstnævnte kørte motorcyklisten til kontrol på skadestuen.

 

Overtrædelse af restaurationsloven, Helsingør

Klokken 19.37 blev det anmeldt fra personalet på 12’Er Pubben, at de stod med en uterlig gæst, der ikke ville forlade etablissementet. En patrulje blev sendt til stedet, hvor  en 36-årig mand fra Fyn og en 46-årig mand fra Helsingør blev sigtet for overtrædelse af restaurationsloven. 

 

Skud viste sig at være larmende bil, Helsingør

Klokken 21.38 anmeldte en mand fra lokalområdet, at han netop havde hørt lyde på Gurrevej ud for Gurre, som han vurderede til at være skudsalver af tre omgange. Flere patruljer blev sendt til stedet, men efter snak med flere vidner, heriblandt et vidne, der havde en video af hændelsen, hvor lydene blev afgivet, kunne det konstateres, at lydene blot stammede fra et udstødningsrør på en bil.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 16. - 17. september 2020 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

14. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapport 13.-14. maj 2021

Pengeskab returneret til ejer, flere borgere beskudt med hardball pistol, tyverier fra biler og musik til ulempe. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

12. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi uddrag af døgnrapport 11. - 12. maj 2021

Falske pengesedler, overfald, færdselsuheld og en dykker, som ikke var i nød. Her er uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

11. maj 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 10.-11. maj 2021

Tyverier, færdselsuheld, forsøg på bedrageri og en mand, som kørte narkokørsel og viste falsk kørekort er blandt de hændelser, du i dag finder i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi