Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Døgnrapport

4. juni 2020 09:46

Uddrag af døgnrapporten den 3.-4. juni 2020

Færdselsuheld, brud på søloven, to formodede indbrudstyve anholdt på fersk gerning samt en bilist, der blæste alkometeret så højt op, at bilen blev beslaglagt. Her er uddraget af døgnets hændelser fra Nordsjællands politikreds

Færdselsuheld, Holte

Klokken 10.05 skete der et færdselsuheld, da part 1, en 67-årig mandlig bilist fra Vedbæk, holdt i venstresvingsbanen på Øverødvej og ventede på grønt for at kunne svinge ind på tilkørslen til Helsingørmotorvejen i sydgående retning. Part 2, en 61-årig kvindelig bilist fra Nærum, holdt foran part 1 og begyndte at trille frem, inden der blev grønt. Herefter satte part 1 i gang med højere fart og påkørte part 2 bagfra, hvorved part 2 påkørte part 3, en 55-årig mandlig bilist fra Hørsholm, som holdt foran de to andre parter. 

Da en patrulje kom til stedet fik de mistanke til, at part 1 muligvis var påvirket af spiritus, og han blev derfor anholdt og sigtet for spirituskørsel. Der ventes nu svar på en blodprøve, som skal fastslår den eventuelle præcise promille. Der skete ved uheldet ikke umiddelbart nogen personskade og ej heller stor materiel skade.

 

Narkokørsel, Farum

På Hillerødmotorvejen standsede en patrulje klokken 12.02 en 35-årig mandlig bilist fra Gislinge, idet han kørte slingrende. Et narkometer viste, at han formentlig havde kørt bil under påvirkning af euforiserende stoffer, og han blev derfor anholdt og sigtet for narkokørsel. Den 35-årige fik efterfølgende udtaget en blodprøve, som skal fastslå de præcise omstændigheder omkring hans eventuelle påvirkning.

 

Mand forsøgte at sælge asfalt, Lynge

Klokken 15.41 blev det anmeldt, at en engelsktalende mand omkring klokken 13.15 henvendte sig til en 56-årig mandlig beboer på Lynge Møllevej og tilbød ham at købe noget asfalt, som den engelsktalende mand havde tilovers. Den 56-årige takkede dog nej, og manden kørte fra stedet. Manden beskrives ifølge beboeren som: nordeuropæisk af udseende, 55-59 år, ca. 175 cm, kraftig af bygning, hvid i huden med kort gråt hår. Iført gul arbejdsvest og briller. Talte engelsk.

 

Tasketyveri, Hundested

En 78-årig kvinde fra Helsinge anmeldte klokken 15.42, at hun mellem klokken 13.15 og 14.45 fik stjålet sin taske fra den bænk, hun havde siddet på ud for Halsnæs Bryghus. Taksen indeholdt blandt andet en pung med diverse kort og kontanter, samt mobiltelefon, solbriller og bilnøgler.

 

Færdselsuheld, Nærum

På Helsingørmotorvejen i nordgående retning skete der klokken 15.49 et færdselsuheld. Part 1, en 59-årig mandlig buschauffør, førte en bus ad afkørselsrampen til Nærum, hvor han påkørte en anden bus med part 2, en 65-årig mandlig buschauffør, som holdt i kø på rampen. Denne påkørte herefter part 3, en 40-årig mandlig bilist fra Vedbæk, som holdt i kø foran part 2.

Der skete ved uheldet ikke umiddelbart større personskade, men en ambulance blev for en sikkerheds skyld sendt til stedet. Grundet de materielle skader og parternes placering på afkørselsrampen, blev rampen en periode afspærret, mens der blev ryddet op efter uheldet.

Part 1 blev efterfølgende sigtet for overtrædelse af færdselsloven. 

 

Søloven, Klampenborg

Klokken 15.50 blev en 73-årig mand fra Skodsborg sigtet for at føre en speedbåd for tæt på kysten ud for Dyrehaven, idet speedbåden befandt sig cirka 130 meter fra kysten, selvom den tilladte afstand er minimum 300 meter fra kysten. Manden blæste desuden alkometeret op over det tilladte, hvorfor der blev taget en blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Kørsel i påvirket tilstand, Humlebæk

Klokken 17.02 blev en 28-årig mandlig bilist fra Helsingør standset og kontrolleret på Humlebæk Strandvej. Her fik han narkometeret til at slå ud, og han blev derfor sigtet for forholdet og taget med til udtagning af blodprøve.

Kørsel uden førerret, Hillerød

Klokken 17.52 blev en 26-årig mandlig bilist fra Hillerød standset og kontrolleret ved Kongens Vænge. Her viste det sig, at han ikke besad retten til at føre bil, hvorfor han blev sigtet for forholdet. 

Søloven, Helsingør

Klokken 19.40 blev en 39-årig mand fra Allerød sigtet for at føre en motorbåd i forbudszonen ud for Færgehavnen.

Spirituskørsel, Hillerød

Klokken 20.41 blev en 49-årig mandlig bilist fra Skævinge standset og kontrolleret på Herredsvejen. Her blæste han alkometeret op over det tilladte, hvorfor han blev sigtet for spirituskørsel og kørt med til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Spirituskørsel, Kokkedal

Klokken 21.21 blev det anmeldt, at der sad en formentlig beruset mand i en bil på Karlebovej, som forsøgte at starte en bil, men at han havde udfordringer med dette.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor en 45-årig mand fra København blev truffet bag rattet på bilen, der nu befandt sig på Auderødvej. Manden blev bedt om at puste i alkometeret, og da alkometeret viste en promille på over 2,0, blev manden sigtet for spirituskørsel, ligesom bilen blev beslaglagt med henblik på konfiskation. Manden blev efterfølgende kørt til udtagning af blodprøve, der skal fastslå den eventuelle promille.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Helsingør

Klokken 21.50 var en patrulje forbi basketbanen ved Helsingør Gymnasium. Her blev to mænd fra Helsingør på henholdsvis 23 og 25 år visiteret og fundet i besiddelse af en mindre mængde hash, hvorfor de begge blev sigtet efter lovgivningen om euforiserende stoffer.

Formodede indbrudstyve anholdt, Klampenborg

Klokken 23.35 blev det anmeldt, at to personer befandt sig på taget af et hus på Taarbæk Strandvej, og at de to havde huer på og lygter med. Flere patruljer blev sendt til stedet, hvor de to mænd på henholdsvis 42 og 47 år fra København blev anholdt og sigtet for forsøg på indbrud.

Lovgivning om euforiserende stoffer, Ålsgårde

Klokken 01.55 blev en gruppe mænd truffet ved Ålsgårde Bådelaug, hvor de havde taget ophold. På den ene, en 21-årig mand fra Hornbæk, blev der fundet en mindre mængde hash, hvilket han blev sigtet for.

Mistænkeligt forhold, Gilleleje

Klokken 02.34 anmeldte en beboer fra Tranemosen, at tre mænd gik rundt i beboerens have og lyste med lommelygter. Flere patruljer blev sendt til stedet, men trods ihærdigt arbejde fra både politibetjente og politihunde, blev de tre mænd ikke udfundet.

 

Indbrud i privat beboelse anmeldt den 3. - 4. juni 2020 i Nordsjællands politikreds

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 18. - 19. januar 2021

Flere tyverier fra varebiler, et færdselsuheld, tyveri af et køretøj samt to mænd anholdt for indbrudstyveri. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

18. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten den 17. - 18. januar 2021

Færden på isen, brand, indbrud og butikstyveri er blandt de hændelser, du i dag kan finde i uddraget af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi

15. januar 2021

Nordsjællands Politi

Uddrag af døgnrapporten 14. - 15. januar 2021

Målrettet indsats mod salg af narkotika på gadeplan, flere tilfælde af narkokørsel og besiddelse af stoffer samt indbrud i sommerhus. Her er dagens uddrag af døgnrapporten fra Nordsjællands Politi