Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

2. februar 2024 13:41

Nordsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at identificere kvinde i sø

Politiet offentliggør nu opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker

Standarsgrafik af efterlysning

I forsøget på at identificere den kvinde, som blev fundet død i Sorte Dam i Præstevang Skov i Hillerød i sidste uge, offentliggør Nordsjællands Politi nu et opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker.

 

Kvinden blev fundet den 25. januar af nogle skolebørn, og Nordsjællands Politi har siden arbejdet på at finde ud af, hvem kvinden er og hvad der ligger bag hendes dødsfald. Der er dog intet, som umiddelbart tyder på, at der begået en forbrydelse.

 

Det er desværre ikke lykkedes at identificere kvinden, selvom Nordsjællands Politi allerede har modtaget oplysninger fra borgere med tip om, hvem kvinden kunne være. Derfor offentliggør politiet nu billeder af det tøj, som kvinden havde på, da hun blev fundet.

 

Nordsjællands Politi håber, at der er borgere, som kan genkende tøjet og beskrivelsen af kvinden og dermed kan hjælpe med identificeringen af hende.

 

Kvinden beskrives som skandinavisk af udseende, 160-165 cm høj, 20-40 år, almindelig til spinkel af bygning, langt mørkeblond hår og brune øjne. Hun var iført mørkegrøn vinterjakke med snører i livet og hvidt fór i hætten, grøn sweater str. M af mærket Vero Moda, hvid- lilla- og grønmønstret top i str. S af mærket GAP, hvid- og blåmønstrede leggins i str. 10 af mærket USA Pro samt sorte vinterstøvler af mærket Ecco i str. 38. Desuden bar hun ørestikker formet som et ”X”. Kvinden har ingen tatoveringer.

 

Borgere, som har oplysninger om, hvem kvinden kan være eller har oplysninger om hendes færden, særligt i området omkring Sorte Dam og i Præstevang Skov, i tiden forud for den 25. januar bedes kontakte Nordsjællands Politi på telefon 114.

 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

8. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand i sort varebil i Nivå

Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som har forsøgt at få to 10-årige drenge til at sætte sig ind i hans varebil

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi søger vidner

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som har set en mand tage fat i en dreng på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.

8. december 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand for Rema1000-røveri i Værløse

Røveriet blev begået den 22. november i Rema1000 på Gammel Hareskovej, hvor manden truede ekspedienten med en kniv