Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Efterlysning

2. februar 2024 11:16

Nordsjællands Politi søger vidner

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som har set en mand tage fat i en dreng på Agertoften i Hørsholm omkring kl. 17.50 torsdag aften.

Torsdag aften fik Nordsjællands Politi en anmeldelse om, at en mand havde taget fat i en 11-årig dreng klokken ca. 17.50 ud for Agertoften nr. 3 i Hørsholm.

 

Drengen har fortalt politiet, at manden havde taget fat i armen på ham, men han havde ikke sagt noget. Den 11-årige har videre fortalt, at han med det samme fik drejet sig rundt og sparket manden i skridtet, og fik vristet sig fri, hvorefter han kortvarigt gemte sig i nærområdet.

 

Her så han en kvinde med en schæferhund, som han henvendte sig til, og bad om hun ikke ville lade som om, hun var hans mor. Kort efter løb drengen dog hjem til sin familie, uden at tale yderligere med kvinden.

 

Den 11-årige dreng beskriver manden, som tog fat i ham som:

Mand, 45-50 år, ca. 190 cm. høj, og almindelig kropsbygning med brun hudfarve. Manden var iført en sort jakke, hvide bukser, sorte løbesko, grå hue, sorte tykke handsker og havde mørk beklædning op over næsen.

 

”Det er en sag, vi tager meget alvorligt. Vi har heldigvis at gøre med en 11-årig dreng, som reagerede hurtigt, men vi har brug for hjælp til at finde frem til den mand, som tog fat i drengen,” siger politikommissær Kasper Guldager.

 

Nordsjællands Politi vil meget gerne tale med vidner, som har set noget i området på og omkring Agertoften omkring kl. 17.50 torsdag aften. Særligt kvinden med schæferhunden, samt den beskrevne mand, så hændelsesforløbet kan blive afklaret..

Du kan kontakte politiet på 114.

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

8. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand i sort varebil i Nivå

Politiet vil gerne i kontakt med en mand, som har forsøgt at få to 10-årige drenge til at sætte sig ind i hans varebil

2. februar 2024

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi beder borgerne om hjælp til at identificere kvinde i sø

Politiet offentliggør nu opdateret signalement og billeder af kvindens tøj og smykker

8. december 2023

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser mand for Rema1000-røveri i Værløse

Røveriet blev begået den 22. november i Rema1000 på Gammel Hareskovej, hvor manden truede ekspedienten med en kniv