Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

26. oktober 2021 09:55

21-årig mand varetægtsfængslet for drab i Tisvildeleje

En 21-årig mand er netop blevet varetægtsfængslet i fire uger. Han er sigtet for drab på en 55-årig kvinde

Retten i Helsingør har netop besluttet, at en 21-årig mand, der er sigtet for drab på en 55-åig kvinde, som han har en familiemæssig relation til, skal være varetægtsfængslet i foreløbig fire uger. 

Nordsjællands Politi fik mandag morgen klokken 08.27 en anmeldelse om, at en kvinde var blevet stukket med kniv og herefter afgået ved døden i en ejendom på Pyramidestien i Tisvildeleje. Det var den 21-årige mand selv, som anmeldte hændelsen, og han blev kort efter anholdt uden nogen form for dramatik.

Nordsjællands Politi var hele mandagen på gerningsstedet, hvor flere patruljer, hunde og teknikere undersøgte ejendommen og det omkringliggende område for spor.

- Vi er i fuld gang med at klarlægge hændelsesforløbet og motivet ud fra de oplysninger og spor, som vi indtil nu har i sagen, siger politikommissær Jakob Rahbek fra Nordsjællands Politi.

Da grundlovsforhøret blev afholdt for lukkede døre, kan Nordsjællands Politi ikke give yderligere oplysninger om sagen.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

19. november 2021

Nordsjællands Politi

Mand anholdt efter groft overfald i Charlottenlund

Nordsjællands Politi har i løbet af fredagen søgt efter voldsom udadreagerende gerningsperson til et groft overfald, som fandt sted i Charlottenlund tidlig fredag morgen. Efter en større politimæssig indsats blev en 40-årig mand anholdt i området, og han er nu blevet sigtet for grov vold.

25. oktober 2021

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi inviterer til åbning af ny nærpolitistation i Helsinge

Mandag den 1. november slår Nordsjællands Politi dørene op til den nye nærpolitistation i Gribskov Kommune. Borgerne inviteres derfor på dagen til åbent hus ved nærpolitistationens lokaler i Helsinge, hvor blandt andet justitsministeren, borgmesteren og politidirektøren deltager. Der vil være mulighed for at få en rundvisning på nærpolitistationen, kigge nærmere på politiets køretøjer og ikke mindst hilse på de nye lokalbetjente.

12. oktober 2021

Nordsjællands Politi

41-årig mand idømt livstid i sag om drab og drabsforsøg i Hillerød

Et enigt nævningeting har idømt en 41-årig mand livstid i drabssag fra Hillerød