Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

3. september 2020 12:37

Dødsfald i misbrugsmiljø vækker bekymring

Nordsjællands Politi er bekymret over, at der i løbet af en uge er sket tre dødsfald i misbrugsmiljøet i Lyngby

I løbet af den seneste uge er tre personer, som er kendt i misbrugsmiljøet i Lyngby, døde, og det vækker bekymring hos Nordsjællands Politi.

- Der har i alle tre tilfælde været tale om uventede dødsfald. Derfor har vi en bekymring om, at der kan være noget enten dårligt stof eller noget særligt stærkt stof i omløb, siger politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi arbejder i øjeblikket på at finde ud af, hvilket stof der er tale om og opfordrer særligt folk i misbrugsmiljøet til at være opmærksomme i den kommende tid. Desuden vil Nordsjællands Politi gerne høre fra borgere, som har oplysninger om, hvilket stof der er tale om og, hvor det kan stamme fra.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

29. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Hold fast - også til halloween

Begrænsningen af coronasmitte er et fælles ansvar. Derfor beder Nordsjællands Politi borgerne om at holde fast i de gode vaner fra foråret og huske de nye restriktioner

23. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede alvorlig færdselsulykke

Nordsjællands Politi efterlyser vidner, som overværede en alvorlig færdselsulykke, der fandt sted onsdag morgen på Gillelejevej i Græsted. Ulykken afstedkom, at en mand på el-cykel måtte transporteres på hospitalet med eskorte.

14. oktober 2020

Nordsjællands Politi

Mand anholdt for at udgive sig for at være politibetjent og franarre ældre borger over en million kroner

Nordsjællands Politi har onsdag formiddag anholdt en 18-årig mand, som formodes gennem de seneste måneder at have optrådt som falsk politibetjent for at franarre ældre borgere større pengebeløb ved at tilegne sig deres personlige NemID-oplysninger.