Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

3. september 2020 12:37

Dødsfald i misbrugsmiljø vækker bekymring

Nordsjællands Politi er bekymret over, at der i løbet af en uge er sket tre dødsfald i misbrugsmiljøet i Lyngby

I løbet af den seneste uge er tre personer, som er kendt i misbrugsmiljøet i Lyngby, døde, og det vækker bekymring hos Nordsjællands Politi.

- Der har i alle tre tilfælde været tale om uventede dødsfald. Derfor har vi en bekymring om, at der kan være noget enten dårligt stof eller noget særligt stærkt stof i omløb, siger politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

Nordsjællands Politi arbejder i øjeblikket på at finde ud af, hvilket stof der er tale om og opfordrer særligt folk i misbrugsmiljøet til at være opmærksomme i den kommende tid. Desuden vil Nordsjællands Politi gerne høre fra borgere, som har oplysninger om, hvilket stof der er tale om og, hvor det kan stamme fra.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

13. januar 2021

Nordsjællands Politi

Savnet kvinde fra Helsinge fundet død

Den 46-årige kvinde fra Helsinge, som sidst gav livstegn fra sig onsdag den 6. januar 2021, er onsdag formiddag fundet død ved Valby Hegn i Helsinge, og Nordsjællands Politi indstiller derfor eftersøgningen af kvinden.

29. december 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi gør status over julen og ser frem mod nytår

Julen har været travl i Nordsjællands politikreds og har blandt andet budt på et øget antal anmeldelser om brug af ulovligt fyrværkeri og gener fra høj musik fra naboer. Heldigvis har der kun været få alvorlige sager samt et fald i antallet af anmeldelser om indbrud, og på Covid-19-fronten har borgerne i Nordsjælland været gode til at efterleve retningslinjerne i løbet af julen. Også henover nytåret vil Nordsjællands Politi have fokus på overholdelsen af Covid-19-retningslinjerne, mens et andet fokus i politikredsen vil være affyring af fyrværkeri mod personer.

22. december 2020

Nordsjællands Politi

Dom i sag om videregivelse af forretningshemmeligheder

En udenlandsk mand er blevet kendt skyldig i en sag, hvor han sammen med en anden udenlandsk mand stod tiltalt for forsøg på videregivelse af erhvervshemmeligheder om virksomheden Velux