Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

17. august 2019

Nordsjællands Politi efterlyser gerningsmand til sædelighedssag i forbindelse med gymnasiefest i Dyrehaven


I forbindelse med en gymnasiefest i Dyrehaven fredag d. 16. august har en 16-årig kvinde anmeldt til Nordsjællands Politi, at hun er blevet tvunget til at udføre oralsex på en anden deltager i festen.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Kvinden har anmeldt, at gerningsmanden tog fat i hendes skulder og nakke, hvorefter han trak hende via stierne til et væltet træ ca. 15 meter væk fra stien og ca. 150 meter væk fra festområdet i Ulvedalene. Her tvang han hende til oralsex. Hun fik vristet sig fri og løb væk fra stedet.

Da gerningsmanden trak kvinden til gerningsstedet, passerede de flere personer, men det var ikke muligt for kvinden at varsko dem om, at hun havde brug for hjælp. Ligeledes passerede hun flere personer, da hun løb væk fra gerningsstedet.

Nordsjællands Politi er interesseret i at høre fra personer, som kan genkende gerningsmanden ud fra nedenstående signalement.

Det kan være personer, der enten konkret ved hvem manden er, personer der har set ham trække kvinden via skovstien eller personer der kan have set ham iblandt en bestemt gruppe af personer, herunder et konkret gymnasium. 

- Mand, afrikansk af udseende og meget sort i huden, ca. 16-17 år, stor af kropsbygning, men ikke trænet, ca. 185-190 cm. høj, kort karseklippet sort hår. Kan have en skade i form af hævelse eller tilsvarende ved den ene kind/øje.

- Iført hvid t-shirt malet med tusch i farverne grøn, sort og rød. Desuden skrevet på huden med sprittusch i de nævnte farver på arme og bryst. T-shirten var delvis iturevet. Manden var desuden iført sorte bukser og sorte sneakers.

- Talte dansk med accent, men det kan ikke udelukkes at denne accent var påtaget.

- Ud fra signalementet er det politiets opfattelse, at der kan være tale om en 1.g elev, idet det oftest er dem, der bærer hvide trøjer, hvor der bliver skrevet på med tusch.

Nordsjællands Politi kan kontaktes på telefon 1-1-4
Særligt til pressen: Evt. spørgsmål kan rettes til politikommissær Allan Lørup, 5114 9328

Pressekontakt

E-mail: nsj-presse@politi.dk

Telefon: +45 4133 1576

Flere nyheder

16. februar 2020

Nordsjællands Politi

Politiet undersøger sprængning på Kongens Vænge i Hillerød

Klokken 02.22 indgik der en anmeldelse til Nordsjællands Politi om, at der på Kongens Vænge i Hillerød var sket en mindre sprængning.

7. februar 2020

Nordsjællands Politi

Gerningsmanden bag voldeligt overfald i Smørum er formentlig identificeret

Nordsjællands Politi efterlyser ikke længere den formodede gerningsmand bag et voldeligt overfald begået i Smørum den 8. december 2019, idet han formentlig er identificeret

6. februar 2020

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi og Gribskov Kommune i fælles indsats mod handel med ulovlige stoffer

Særlig forebyggende indsats skal sætte stopper for tendens, hvor børn og unge tilbydes ulovlige stoffer, når de færdes ved skoler og i andre ungdomsmiljøer

Afvis cookies