Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

30. januar 2022 13:28

Politi, hjemmeværn og beredskaber er stadig i gang i Nordsjælland

Selvom Malik er begyndt at tabe pusten, er der nok at gøre i Nordsjælland, hvor der bliver holdt særligt øje med vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden.

De nordsjællandske redningsberedskaber, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Akutberedskabet og Nordsjællands Politi er fortsat i gang med at håndtere anmeldelser om blandt andet væltede træer, løse genstande og risiko for oversvømmelser.

En lille håndfuld borgere har i løbet af natten været en tur på skadestuen efter at være blevet ramt af løse genstande, ligesom to bilister ramte nogle væltede træer. Hospitalsdriften har ikke været påvirket. 

I øjeblikket er myndighederne særligt opmærksomme på stigninger i vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden, hvor der er varsler om forhøjet vandstand og dermed også risiko for oversvømmelser,

Diger ved Jægerspris og Frederiksværk er blevet forstærket med sandsække og i flere havne har vandet været meget tæt på eller over kajkanterne.

Nordsjællands Politi fraråder færdsel ved havne- og kystområder og opfodrer i øvrigt til forsigtighed, hvis man færdes udendørs.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

7. august 2022

Nordsjællands Politi

Opfølgende orientering til pressen

Opfølgning på presseorientering i går vedrørende en sag om brandstiftelse i et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune og drab på en kvinde i Frederikssund Kommune.

6. august 2022

Nordsjællands Politi

Orientering til pressen

Nordsjællands Politi modtog i dag kl. 11.43 en anmeldelse om, at en person havde sat ild til et sommerhus i Ølsted, Halsnæs Kommune, som han er bruger af.

29. juli 2022

Nordsjællands Politi

Nordsjællands Politi advarer mod bedrageri særligt rettet mod ældre borgere

En række ældre borgere i Nordsjælland er de seneste dage blevet udsat for bedrageri eller forsøg på bedrageri, hvor gerningspersonen udgiver sig for at være ansat i enten politiet eller borgerens bank. I flere tilfælde er det lykkedes gerningspersonen at franarre borgeren større pengebeløb, og Nordsjællands Politi advarer derfor mod at overføre penge eller udlevere hævekort og personoplysninger til ukendte personer.

Forslag