Spring til hovedindhold

Forslag

Nordsjællands Politi

Nyhed

30. januar 2022 13:28

Politi, hjemmeværn og beredskaber er stadig i gang i Nordsjælland

Selvom Malik er begyndt at tabe pusten, er der nok at gøre i Nordsjælland, hvor der bliver holdt særligt øje med vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden.

De nordsjællandske redningsberedskaber, Hjemmeværnet, Beredskabsstyrelsen, Akutberedskabet og Nordsjællands Politi er fortsat i gang med at håndtere anmeldelser om blandt andet væltede træer, løse genstande og risiko for oversvømmelser.

En lille håndfuld borgere har i løbet af natten været en tur på skadestuen efter at være blevet ramt af løse genstande, ligesom to bilister ramte nogle væltede træer. Hospitalsdriften har ikke været påvirket. 

I øjeblikket er myndighederne særligt opmærksomme på stigninger i vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden, hvor der er varsler om forhøjet vandstand og dermed også risiko for oversvømmelser,

Diger ved Jægerspris og Frederiksværk er blevet forstærket med sandsække og i flere havne har vandet været meget tæt på eller over kajkanterne.

Nordsjællands Politi fraråder færdsel ved havne- og kystområder og opfodrer i øvrigt til forsigtighed, hvis man færdes udendørs.
 

Pressekontakt

Telefon: 4133 1576

Flere nyheder

17. maj 2023

Nordsjællands Politi

56-årig mand idømt fængsel og udvisning for voldtægt, vold psykisk vold og trusler

Manden, som har haft lovligt ophold i Danmark gennem 18 år, bliver efter afsoningen af dommen på 3,5 års fængsel udvist af Danmark for bestandigt

17. maj 2023

Nordsjællands Politi

Uforsigtig brug af ukrudtsbrændere er årsag til flere brande i Nordsjælland

De nordsjællandske brand- og redningsberedskaber og Nordsjællands Politi advarer om, at forkert brug af ukrudtsbrændere i den senere tid har været skyld i flere brande.

2. maj 2023

Nordsjællands Politi

50-årig mand idømt syv år og seks måneders fængsel for omfattende narkotikakriminalitet

Manden, som var en del af et større kriminelt netværk, tilstod at have været i besiddelse af og solgt i alt ca. syv kg kokain og to kg MDMA

Forslag