Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

25. februar 2022 11:51

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 25. februar 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

Fredelig fodboldaften i Randers

Torsdag aften blev der spillet europæisk fodbold i Randers, da Randers FC tog imod Leicester City FC i returopgøret i Europa Conference League. Forud for kampen var der, som forventet, en del fans i midtbyen fra både Randers og Leicester, men stemningen var god - på trods af halvdårligt vejr. 

Det blev til en enkelt anholdelse, mens fansene var i Storegade/Middelgade. Her blev en 35-årig mandlig Randers-fan anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at opildne til slagsmål mod Leicesters fans. 

Ved 17-tiden gik de to fangrupperinger som planlagt en fanwalk ad hver sin rute fra midtbyen ud til Cepheus Park. Ved Vestervold kunne de to fangrupperinger se hinanden, og det førte til et kortvarigt ophold, hvor grupperne råbte slagsord og slagsange mod hinanden. Efter en kort pause fortsatte de to grupper mod stadion i god ro og orden. 

Ved ankomst til stadion blev en 20-årig dansk mand anholdt og sigtet for overtrædelse af maskeringsforbuddet, besiddelse af narkotika og overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have råbt skældsord efter politiet.   

Efter kampen forlod alle fans stadion i god ro og orden, og nogle af dem søgte atter mod midtbyen for at besøge de lokale værtshuse, mens andre tog toget til Aarhus for at gå i byen der. Resten af aftenen og natten forløb også ganske roligt. 


**

 

19-årig sigtet efter fund af kokain

En patrulje blev torsdag kl. 22.23 opmærksom på to unge mænd, der sad i en bil på Sandkåsvej i Aarhus V. 

Da betjentene tog kontakt til mændene, virkede de særdeles nervøs, og patrulje fik mistanke til, at de havde stoffer på sig. Begge mænd blev derfor visiteret, og bilen blev ransaget. 

På den 19-årige fandt betjentene en pose med noget kokain, og på grund af mængden og andre indikationer på, at han havde til hensigt at sælge det, blev han anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

Kvinde blev snydt af telefonsvindel

En 32-årig kvinde fra Norddjurs anmeldte torsdag, at hun havde været udsat for bedrageri. Hun blev om eftermiddagen ringet op af en mand, der udgav sig for at være fra Digitaliseringsstyrelsen. 

Manden forklarede, at nogen havde hacket sig ind på hendes konto, og at han nu ville hjælpe hende med at få stoppet hackerne. Han skulle bare lige bruge nogle personlige oplysninger og hendes NemID m.m. 

På den måde narrede han den 32-årige til at give en række oplysninger, inden samtalen sluttede. Efterfølgende kunne kvinden se, at der var hævet nogle tusinde kroner på hendes konto, og hun kontaktede derfor politiet. 

Østjyllands Politi opfordrer på det kraftigste til, at man aldrig giver kontooplysninger, koder, NemID eller lignende i telefonen. Hvis man er i tvivl om, hvorvidt der er tale om et reelt opkald, kan man evt. bede vedkommende i røret om at oplyse navn og afdeling, hvorefter man kan lægge på og ringe til virksomhedens/myndighedens hovednummer og spørge efter personen.
 
** 

 

Bilist bragede ind i garage og flygtede

En kvindelig beboer på Hørhaven i Randers NV sad torsdag aften i sin stue, da hun omkring kl. 22.20 hørte et stort brag. Da hun kiggede ud af vinduet, kunne hun se en bil, der var kørt ind i husets garage. Sammenstødet havde været så voldsomt, at den fuldmurede garage var delvist styrtet sammen, og der var faldet flere mursten ned på beboerens egen bil, der holdt derinde. 

Beboeren så nu en kvinde stige ud af bilen, der var kørt ind i garagen, men selv om hun prøvede at få kontakt til hende, skyndte den kvindelige bilist sig væk fra stedet til fods. 

Der skete større materiel skade på begge biler og garagen, men ingen personer kom umiddelbart noget til.  

Østjyllands Politi undersøger nu sagen nærmere for at finde frem til bilisten. 

** 

 

Formodet hashhandel forpurret – 23-årig sigtet

En patrulje opdagede torsdag kl. 22.43 en mand, der gik hen til en mand i en bil, som holdt på Bødker Balles Gård i Aarhus C. 

Betjentene fik mistanke til, at der blev handlet stoffer, og de tog derfor kontakt til de to mænd. Da det lugtede af hash i bilen, blev den ransaget, og den 23-årige mand bag rattet blev visiteret. 

I bilen fandt patruljen en pose med hash, og den 23-årige blev anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. Den anden mand erkendte, at han havde haft til hensigt at købe hash, men han havde ikke noget ulovligt på sig, og han blev derfor ikke sigtet. 

**

 

Bilbrand i Brabrand

Østjyllands Politi fik natten til fredag kl. 00.08 en anmeldelse om, at en bil stod i brand på en p-plads på Trille Lucassens Gade i Brabrand. Brandvæsnet fik hurtigt slukket branden, men bilen nåede at få omfattende skader. Ingen personer kom noget til. 

Politiet mistænker, at branden er påsat og hører gerne fra vidner, der kan have set noget mistænkeligt omkring p-pladsen natten til fredag. Oplysninger kan gives til politiet via tlf. 114.

** 

 

Optræk til slagsmål foran bar

Et par dørmand ved en beværtning på Middelgade i Randers kontaktede natten til fredag kl. 00.38 politiet, da der havde været optræk til slagsmål mellem flere personer. Vagterne tilbageholdt to mænd på hhv. 22 og 24 år, som ifølge vagternes forklaring havde opført sig aggressivt. 

Begge mænd blev kortvarigt anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden ved at indlede sig i slagsmål. 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 6.41 skete der et færdselsuheld på Åby Ringvej i Åbyhøj. Tre biler ført af hhv. en 23-årig kvinde, en 26-årig mand og en 29-årig kvinde var involveret i et harmonikasammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 7.20 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Brabrand. En 56-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 50-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 56-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Torsdag kl. 11.33 skete der et færdselsuheld på Herningmotorvejen ved Brabrand. Tre biler ført af hhv. en 73-årig mand og to mænd på 45 år var involveret i et sammenstød. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 12.20 blev en 24-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Blenstrupvej ved Gjerlev. 

Torsdag kl. 16.45 skete der et færdselsuheld på Hjortensgade i Aarhus C. En 23-årig mandlig bilist kørte ud fra Saltholmsgade og ramte ind i en 26-årig mand, der kom cyklende ad Hjortensgade. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 18.12 skete der et færdselsuheld i krydset Marselis Boulevard/Hans Broges Gade i Aarhus C. En 58-årig kvindelig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en bil ført af en 25-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 58-årige blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 19.57 blev en 25-årig kvindelig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da hun blev standset af en patrulje på Strømmen i Randers SØ. 

Torsdag kl. 20.30 blev en 23-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Vestre Ringgade i Aarhus N. 

Fredag morgen kl. 5.00 blev en 28-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Rådhuspladsen i Aarhus C. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Christian Kiers Plads i Aarhus begået mellem fredag d. 4/2 kl. 14.00 og torsdag d. 24/2 kl. 14.00
På Gl. Viborgvej i Ålum ved Randers begået mellem mandag d. 14/2 kl. 00.00 og torsdag d. 24/2 kl. 19.00
På Tårupvej i Tårup ved Auning begået torsdag d. 24/2 mellem kl. 16.00 og kl. 19.10
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

16. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.