Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

9. juni 2023 11:17

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 9. juni 2023


Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 

 

31-årig mand anholdt - mistænkt for krænkelser i Allingåbro

Østjyllands Politi anholdt torsdag aften en 31-årig mand, som mistænkes for at stå bag flere blufærdighedskrænkelser i Allingåbro. 

Onsdag aften fik politiet to anmeldelser fra kvinder, der var blevet udsat for krænkelser på Kirkestien i Allingåbro. 

En 70-årig kvinde fortalte, at hun omkring kl. 21.00 var blevet taget på bagdelen af en fremmed mand, mens en 40-årig kvinde anmeldte, at hun kort tid efter i samme område havde mødt en mand, der blottede sin penis for hende, inden han forlod stedet i en bil. 

En patrulje søgte efterfølgende efter manden i området, men det lykkedes ikke at finde frem til ham. 

Efterforskningen af sagen ledte politiet på sporet af den 31-årige, der torsdag aften blev anholdt på en adresse i Aarhus og sigtet for forholdene i Allingåbro. 

Østjyllands Politi er fortsat i gang med efterforskningen og ser blandt andet på, om den 31-årige kan stå bag flere forhold. Har du været udsat for blotteri eller anden form for blufærdighedskrænkelse i Allingåbro inden for de seneste dage, hører politiet meget gerne fra dig på tlf. 114. 

**

Knallertfører alvorligt til skade efter uheld

En 16-årig dreng kom natten til fredag alvorligt til skade efter et færdselsuheld i krydset Tebbestrupvej/Kallehavevej i Randers SV. 

Kl. 00.18 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en ung knallertfører var stødt sammen med en bil i krydset. Føreren af bilen, en 37-årig kvinde, kom ikke noget til, og i første omgang tydede det på, at den 16-årige knallertfører alene havde pådraget sig nogle mindre kvæstelser. 

Han blev kørt til behandling på skadestuen, og her viste det sig senere, at han var kommet mere alvorligt til skade end først antaget, og hans tilstand blev betegnet som kritisk. 

En bilinspektør skal nu undersøge uheldet nærmere for at klarlægge de nærmere omstændigheder, og Østjyllands Politi kan derfor ikke på nuværende tidspunkt oplyse nærmere detaljer om hændelsesforløbet. 

** 

Hærværk på biler i Randers

Torsdag morgen kl. 06.52 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at tre biler, der holdt på Møllestræde i Randers C, var blevet udsat for hærværk. 

De tre biler havde fået smadret flere ruder i løbet af natten, mens de holdt parkeret på parkeringspladsen foran arresten. 

Politiet sikrede spor på stedet og efterforsker nu sagen nærmere. 

**

Flere bilister blitzet ved vejarbejde

Torsdag aften og natten til fredag foretog Færdselssektionen hos Østjyllands Politi endnu en hastighedsmåling ved motorvejsarbejdet på Østjyske Motorvej nord for krydset med Herningmotorvejen.

I tidsrummet fra kl. 22.30 til kl. 03.15 blev 31 bilister målt til at køre for stærkt på strækningen, hvor man højst må køre 50 km/t. Fire af dem står til klip i kørekortet, mens to kørte så stærkt, at de kan forvente en betinget frakendelse af kørekortet. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 08.44 skete der et færdselsuheld i krydset Ringvej Syd/Axel Gruhns Vej i Højbjerg. En 60-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i en 38-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 15.08 skete der et færdselsuheld i krydset Jernaldervej/Åby Ringvej i Aarhus V. En 62-årig mandlig cyklist kørte ud i krydset og blev ramt af en bilist, der formentligt kørte over for rødt. Efterfølgende stak føreren af bilen af til fods. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Østjyllands Politi forsøger nu at finde frem til, hvem føreren af bilen var. 

Torsdag kl. 15.45 blev en 31-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Kanalvej i Enslev. Han blev desuden sigtet for overtrædelse af knivloven, da der lå en kniv i bilen. 

Torsdag kl. 16.05 skete der et færdselsuheld på Fiskerivej i Aarhus C. En 53-årig kvindelig bilist holdt ind til siden og åbnede bildøren foran en 27-årig kvindelig cyklist, der ramte ind i døren og væltede. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for at have forårsaget uheldet.  

Torsdag kl. 17.00 skete der et færdselsuheld i krydset Ravnsbjergvej/Skanderborgvej i Aarhus C. En 28-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte sammen med en 17-årig mandlig cyklist. Umiddelbart kom cyklisten ikke alvorligt til skade. 

Torsdag kl. 19.01 skete der et færdselsuheld i krydset Nymarksvej/Bedervej i Mårslet. En 63-årig mandlig bilist kørte ud i krydset og ramte ind i 56-årig kvindelig cyklist. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Torsdag kl. 19.17 skete der et færdselsuheld på Viby Ringvej i Åbyhøj. En 64-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og kørte ud i autoværnet. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

Natten til fredag kl. 03.02 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej i Aarhus C. En 48-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et hegn og et skilt. Han kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt tre indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Urtevangen i Randers NV begået mellem onsdag d. 7/6 kl. 13.00 og torsdag d. 8/6 kl. 09.40 
På Søren Frichs Vej i Åbyhøj begået mellem onsdag d. 7/6 kl. 07.00 og torsdag d. 8/6 kl. 17.00
På Bispevænget i Viby begået torsdag d. 8/6 mellem kl. 09.00 og kl. 15.00

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. juni 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. juni 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

16. juni 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi

Uddrag fra døgnrapporten vedr. lørdag d. 15. juni kl. 0700 til søndag d. 16. juni kl. 0700