Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

10. maj 2022 10:49

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. maj 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 13.00

Østjyllands Politi fremstiller tirsdag kl. 13.00 en 21-årig mand i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. Han sigtes for besiddelse og salg af en større mængde kokain. I samme sag sidder fire mænd varetægtsfængslet. 

Af hensyn til den videre efterforskning anmoder anklagemyndigheden om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen.  

**

 

37-årig mand dræbt i trafikulykke

En 37-årig mand afgik mandag ved døden efter at have været involveret i en færdselsulykke på Hasle Ringvej i Aarhus V. 

Ulykken skete omkring kl. 15.40, da den 37-årige kom kørende på sin motorcykel mod sydvest ad Hasle Ringvej. Den 37-årige kørte ind i bagenden på en bil og blev kastet af motorcyklen og ramte ind i en trailer. 

Ved politiets og ambulancens ankomst var den 37-årige ved vågen og ved fuld bevidsthed, men han blev kørt til skadestuen, hvor han kort efter afgik ved døden. 

De pårørende er underrettet. 

De nærmere omstændigheder omkring ulykken skal nu klarlægges. 

**

 

Villa brændte ned i Randers 

Politi og brandvæsen rykkede mandag kl. 10.57 ud til en voldsom brand i en villa på Trompetvej i Randers SV. En kvindelig beboer, der befandt sig i huset, nåede ud i tide, og ingen personer kom noget til. Villaen brændte stort set helt ned, men brandvæsnet fik forhindret branden i at brede sig til nabohusene. 

Branden opstod formentligt i forbindelse med, at en beboer i huset benyttede en gasbrænder til at brænde ukrudt tæt på boligen. 

**

 

Vandscooter-fører sigtet for ulovlig sejlads

En patrulje fik mandag kl. 21.00 øje på en vandscooter, der lå fortøjet i erhvervshavnen ud for Bernhardt Jensens Boulevard i Aarhus. Da fritidssejlads er forbudt i erhvervshavnen, blev betjentene stående lidt ved vandscooteren, og kort efter dukkede den 30-årige ejer af den op. 

Han erkendte at have sejlet på den, men mente ikke at have gjort noget ulovligt. 


Det mente betjentene dog, der sigtede ham efter søloven ved at have sejlet et sted, han ikke måtte. Det viste sig desuden, at scooteren ikke havde den lovpligtige forsikring, og det gav yderligere en sigtelse. 

Den 30-årige var meget utilfreds med politiets indblanding, hvilket han gentagne gange gav udtryk for, og efter flere råb og skældsord rettet mod patruljen, blev han også sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Opdagede formodet hashhandel – to mænd sigtet

Betjente fra lokalpolitiet i Aarhus Vest holdt mandag først på eftermiddagen øje med et grønt område ved Inger Christensens Gade i Brabrand. Her opdagede de en 25-årig mand, der udvekslede noget med en 42-årig mand, og betjentene fik mistanke til, at de var i gang med en handel med stoffer. 

Mistanken blev bestyrket, da de to mænd blev visiteret. Den 25-årige havde nogle joints på sig, som han blev sigtet for at besidde. Den 42-årige havde en del kontanter på sig, som politiet vurderede stammede fra narkotikasalg. Han blev derfor sigtet for salg af euforiserende stoffer. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 6.50 skete der et færdselsuheld i en rundkørsel på Grenåvej ved Skødstrup. En 47-årig mandlig bilist kørte ud i rundkørslen og ramte ind i en 62-årig kvindelig cyklist, der væltede ned på asfalten. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt. 

Mandag kl. 7.25 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hadsten. Tre biler stødte sammen i den tætte trafik. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. En 43-årig mandlig bilist blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Mandag kl. 11.14 skete der et færdselsuheld på Herningmotorvejen ved Harlev. En 35-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil, ramte ind i autoværnet og snurrede rundt. Bilisten kom umiddelbart ikke noget til. Han blev efterfølgende anholdt og sigtet for spritkørsel, da et alkometer indikerede, at han var for påvirket til at køre. En blodprøve skal nu fastslå, hvad hans promille var. 

Mandag kl. 14.05 skete der et færdselsuheld på Mariagervej i Randers NV. I forbindelse med et vognbaneskifte stødte to biler ført af hhv. en 52-årig og en 24-årig mand sammen. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Mandag kl. 18.01 skete der et færdselsuheld på Skanderborgvej ved Haldum. En 56-årig kvinde mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et træ i vejkanten. Hun blev efterfølgende kørt til tjek på skadestuen, men kom umiddelbart ikke noget til. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt to indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Kobbersmedevej i Randers NV begået mellem torsdag d. 5/5 kl. 2.30 og mandag d. 9/5 kl. 8.00
På Skejbytoften i Aarhus N begået mandag d. 9/5 mellem kl. 11.00 og kl. 13.00
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

15. juni 2024

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi

Uddrag fra døgnrapporten fra fredag d. 14. juni kl 0700 til lørdag d. 15. juni 0700.

14. juni 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

13. juni 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 13. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.