Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

18. maj 2021 10:02

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. maj 2021


Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Kvinde førte politiet til formodet spritbilist

En ung kvinde fik tilkaldt politiet, da hun natten til tirsdag fik mistanke om, at bilisten foran hende kørte spritkørsel. Omkring kl. 00.30 holdt hun i et lyskryds bag en bil i krydset Bernhardt Jensens Boulevard/Kystvejen i Aarhus, og da lyset skiftet fra grønt til rødt, blev bilen foran holdende. 

Nu opdagede kvinden, at føreren af bilen lå og sov ind over rattet. Hun gik ud for at tjekke til ham, og det samme gjorde en anden mand, der fik rusket liv i bilisten. Kvinden nåede lige at bemærke, at der lugtede af alkohol fra bilen, inden manden kørte videre. 

Hun ringede derfor til politiet og fulgte efter den søvnige bilist, der holdt ind til siden på M.P. Bruuns Gade. Her ankom en patrulje, der fik fat i den 45-årige mand, som sad bag rattet. 

Da han blæste i alkometeret, viste det en promille over det tilladte, og han erkendte da også, at han havde drukket flere øl, inden han kørte bilen. 

Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. 

**

 

Kunde uden mundbind råbte af politiet

Mandag kl. 20.34 var en patrulje til stede i Fakta på Haurumsvej i Tilst i forbindelse med en anden politiopgave, da en mand, der ikke var iført mundbind, begyndte at råbe mod betjentene. 

Den ene betjent tog kontakt til den 18-årige mand og bad ham om at dæmpe sig og tage et mundbind på. Da han fortsatte med at råbe op, tog betjentene ham med ud af butikken, hvor han blev anholdt og sigtet for at forstyrre den offentlige orden. 

**

 

Biler med skunk og hash

Mandag eftermiddag fandt specialpatruljen narko i to forskellige biler. 

Kl. 14.45 observerede betjentene en bil, der kom kørende ind på en parkeringsplads ved Paludan-Müllers Vej i Aarhus N. Betjentene tog kontakt til den 21-årige mandlige fører og opdagede i den forbindelse tre poser med skunk, der lå i sidelommen. Den 21-årige mand erkendte, at skunken tilhørte ham, og han blev derfor sigtet for narkobesiddelse. 

Kl. 16.30 standsede betjentene en bil ved krydset Silkeborgvej/Åby Ringvej i Åbyhøj i forbindelse med en rutinekontrol. I bilen sad en 19-årig mand, der ikke havde medbragt sit kørekort, hvilket han blev sigtet for. Da bilen lugtede af hash blev den gennemgået af betjentene, der fandt en mindre mængde hash, der var gemt bag handskerummet. Den 19-årige mand blev derfor også sigtet for narkobesiddelse. 

** 

 

Færdsel

Mandag kl. 07.49 skete der et færdselsuheld på Dronningborg Boulevard i Randers NØ. En 68-årig mandlig bilist kom kørende ad Dronningborg Boulevard og skulle svinge til højre ad Kirketerpsvej, da han påkørte en 11-årig dreng, der kom kørende på cykel. Cyklisten blev kørt til tjek på skadestuen, men var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade. 

Mandag kl. 11.27 skete der et færdselsuheld på Udbyhøjvej i Randers NØ. En 87-årig mand krydsede Udbyhøjvej på sin elscooter, da han blev påkørt af en bil, ført af en 58-årig kvinde, der kom kørende ad Udbyhøjvej mod nord. Den 87-årige mand blev kørt til skadestuen for at blive undersøgt for sine kvæstelser. 

Mandag kl. 14.48 skete der et færdselsuheld i forbindelse med sammenfletningen umiddelbart efter krydset Viborgvej/Holmstrupgårdsvej i Aarhus V. En 70-årig kvindelig bilist kørte i 2. vognbane og skulle flette sammen med en lastbil, ført af en 60-årig mand, der kørte i 1. vognbane. Kvinden vurderede, at hun ikke kunne nå at komme foran lastbilen og bremsede derfor ned for at give plads. På det tidspunkt var de to køretøjer dog så tæt på sammenfletningen, at lastbilen ikke kunne nå at komme ind foran bilen uden at ramme den. Der skete dog kun mindre materiel skade som følge af sammenstødet. 

Mandag kl. 17.09 skete der et færdselsuheld på Rønbækvej i Grundfør, Hinnerup. En 57-årig mandlig bilist kom kørende ad Rønbækvej, da han, af pt. ukendte årsager, mistede kontrollen over bilen og havnede i modsatte kørebane, hvor han kørte ind i en modkørende bil, der blev ført af en 39-årig kvinde. Bilerne holdt på tværs af vejen, der var helt spærret for trafik. De to parter blev tilset i ambulancer, men ingen af dem havde umiddelbart brug for yderligere behandling. Kort efter kl. 18.00 var oprydningsarbejdet overstået, og det blev atter åbnet for trafik på stedet. 

Mandag kl. 23.59 skete der et færdselsuheld i krydset Havkærvej/Bysmedevej i Tilst. En 40-årig mandlig bilist ramte ind i en bil ført af en 21-årig mand. Den 21-åriges bil ramte efterfølgende ind i et skilt og en bygning på stedet. Begge parter blev kørt til skadestuen – ingen af dem kom umiddelbart alvorligt til skade. 

Natten til tirsdag kl. 3.06 blev en 35-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for spritkørsel, da han blev standset af en patrulje på Århusvej tæt på Rønde. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt et enkelt indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds. 

På Stokbrovej i Elev, Lystrup begået mellem lørdag den 15/5 kl. 16.00 og søndag den 16/5 kl. 15.00
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

19. august 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 19. august 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

18. august 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. august 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. august 2022

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten 17. august 2022

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Forslag