Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

23. februar 2024 12:38

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. februar 2024


Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapport, Østjyllands Politi

 

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag

 

**

 

Indbrudstyv anholdt: Stjal kartoffelskræller

En patrulje fra Østjyllands Politi var hurtigt på stedet, da der torsdag kl. 13.43 kom en anmeldelse om, at der var en indbrudstyv på spil i en kolonihave i Åbyhøj.

 

Et vidne havde set en mørkklædt mand stikke af fra et kolonihavehus efter at have knust en rude, og da betjentene var i området kort efter, fik de øje på en mand, der svarede nøje til signalementet.

 

Den 33-årige mand virkede forpustet og nervøs ved politiets tilstedeværelse, og han erkendte, at han havde begået indbruddet. Han havde knust en rude med en spade, hvorefter han gik ind og stjal en kartoffelskræller, der lå på bordet.

 

Han blev derfor anholdt og sigtet for indbrud – og kartoffelskrælleren blev sikret til sagen. 

 

**

 

Få nye anmeldelser om tyveri fra personbiler

En lang række bilejere i flere forskellige aarhusianske bydele har i starten af ugen været udsat for tyveri fra deres biler, herunder særligt tyveri af sidespejle – men i løbet af det seneste døgns tid har Østjyllands Politi kun fået få nye anmeldelser.

 

Siden torsdag morgen har politikredsen registreret fire nye anmeldelser om tyveri fra personbiler, og kun i det ene tilfælde blev der stjålet sidespejle. Til sammenligning har politikredsen over ugens første dage modtaget et par hundrede anmeldelser.

 

Østjyllands Politi hører stadig gerne fra borgere, der måtte ligge inde med brugbare oplysninger eller videoovervågning, som kan hjælpe politiet med at få identificeret gerningsmændene. Du kan give oplysninger via tlf. 114.

 

Ring også gerne til os, hvis du ser nogle personer, der udviser mistænkelig adfærd omkring parkerede biler – og kontakt os på via 112, hvis du ser et igangværende kriminelt forhold.

 

**

 

Storm gav flere væltede træer

Fredag morgen registrerede Østjyllands Politi en del henvendelse om træer, der under stormen, var væltet ned på kørebanen forskellige steder i politikredsen.

 

Der var ingen meldinger om, at nogen kom til skade i den forbindelse. Dog var der en enkelt bil, der blev ramt af et væltet træ på Gimmingvej i Randers.

 

**

 

Færdsel

Torsdag kl. 23.52 blev en 21-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Søndre Ringgade i Aarhus C.

 

Torsdag kl. 06.17 blev en 38-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Kastrupvej i Langkastrup ved Randers SØ.

 

Torsdag kl. 13.55 skete der et færdselsuheld, da en 66-årig mandlig bilist foretog et højresving i krydset Vilhelm Becks Vej/Chr. X’s Vej i Viby og ramte ind i en 25-årig mandlig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.

 

Torsdag kl. 15.40 skete der et færdselsuheld i krydset Paludan-Müllers Vej/Møllevangs Allé i Aarhus V, da en 76-årig kvindelig bilist i forbindelse med et sving ramte ind i en 29-årig kvindelig cyklist. Cyklisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. Bilisten blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt.


Torsdag kl. 15.58 blev en 26-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Nehrus Allé i Aarhus N. Da han havde en mindre mængde hash og tramadol-piller på sig, blev han også sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

  • På Strandvejen i Ugelbølle begået mellem onsdag d. 21/2 kl. 18.00 og torsdag d. 22/2 kl. 06.15
  • På Ydesvej i Grenaa begået onsdag d. 21/2 kl. 09.30
  • På Værumvej i Vissing begået torsdag d. 22/2 mellem kl. 05.30 og kl. 20.20
  • På Ved Byskellet i Randers NV torsdag d. 22/2 mellem kl. 16.45 og kl. 20.32
  • På J. Skjoldborgs Vej i Åbyhæj begået torsdag d. 22/2 mellem kl. 20.15 og kl. 22.35

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

23. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 23. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

22. maj 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 22. maj 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.