Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

28. februar 2020 11:33

Døgnrapport fra Østjyllands Politi fredag den 28. februar 2020

Her er et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapporten fra Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Fremstilling i Retten i Randers kl. 11.00

Østjyllands Politi fremstiller fredag kl. 11.00 en 52-årig mand, der er colombiansk statsborger, i grundlovsforhør i Retten i Randers. Han blev anholdt onsdag morgen på en adresse i Randers C og sigtet for ulovligt arbejde ved at have tilbudt seksuelle ydelser ved betaling. 

Den 52-årige blev tilbageholdt på Udlændingeloven, og hans sag blev forelagt Udlændingestyrelsen, der resolverede, at manden skal administrativt frihedsberøves. Han fremstilles derfor i retten med henblik på, at han forblive frihedsberøvet, indtil udvisningen kan effektueres. 

**

25-årig mand dræbt af skud i Tilst – har du set noget? 

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med et skuddrab i Tilst torsdag aften. Læs mere i udsendte pressemeddelelse. 
 
**

 

Biltyv fældet af gps

En varebil blev torsdag kl. 9.30 stjålet fra en byggeplads på Havmøllevej i Ebeltoft, hvor den stod med nøglen i.  Ejeren opdagede tyveriet en time senere, hvorefter han ringede til politiet. Der var en gps monteret i varebilen, og derfor kunne ejeren følge bilens færden og lede politiet på rette vej. 

En patrulje havde undervejs hele tiden anmelderen i røret, og på motortrafikvejen omkring afkørslen til Rønde, standsede betjentene den stjålne bil. Bag rattet sad en 29-årig mand, som var frakendt kørekortet og virkede påvirket af stoffer. Han blev anholdt kl. 11.05 og sigtet for biltyveri, narkokørsel og kørsel uden førerret. 

**

Indbrud på skole i Randers

Ukendte gerningsmænd slap afsted med flere bærbare computere, da de på et tidspunkt mellem onsdag kl. 19.30 og torsdag kl. 7.00 brød ind på Firkløverskolen på Borup Byvej i Randers NV. Indbrudstyvene knuste en rude og har herefter stjålet flere Lenovo-computere. 

Østjyllands Politi hører gerne fra vidner, som har set mistænkelige personer eller køretøjer omkring skolen onsdag aften eller nat. Politiet hører også gerne fra dig, hvis du fatter mistanke til, at Lenovo-computere til salg på nettet kan stamme fra indbruddet. Oplysninger kan gives via tlf. 114. 

**

Gemte store mængder hash i lejlighed

Østjyllands Politis specialpatrulje dukkede torsdag kl. 20.33 op på en adresse i Viby, hvor de havde fået tip om, at der skulle være en del narko. I lejligheden traf betjentene en 24-årig mand, som endte med at blive anholdt og sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

Efter en ransagning fandt betjentene nemlig en større mængde hash gemt i lejligheden, ligesom der også lå kokain, flere salgsposer, vægte og andet udstyr, der tydede på salg af narko. 

**

Spritbilist sad fast i mudder

En opmærksom kvinde ringede torsdag kl. 16.35 til politiet og anmeldte en mulig spritbilist, som var kørt fast i vejkanten på Sortemosevej i Hjortshøj. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf en 70-årig mand, som forgæves forsøgte at køre bilen ud af mudderet, den var havnet i. 

Der lå flere tomme øl i bilen, og et alkometer afslørede, at den 70-årige var særdeles alt for beruset til at køre bil. Han blev derfor anholdt og sigtet for spritkørsel. En blodprøve skal nu vise, hvor høj mandens promille var. 

**

Sigtet for at stikke af fra færdselsuheld

Torsdag omkring kl. 16.45 blev en 21-årig mand kørt ned af en højresvingende bil, da han kom kørende lige ud i krydset Rosenvangs Allé/Skanderborgvej i Viby. Cyklisten væltede ned på asfalten, men bilisten kørte videre fra stedet uden at stoppe op. Et kvikt vidne noterede hurtigt nummerpladen på bilen, sikrede sig at cyklisten var okay og ringede til politiet. 

Et par betjente tog kort efter på besøg hos en 29-årig mand, som havde bilen, der var involveret i uheldet, stående foran bopælen. Han nægtede at have noget med uheldet at gøre, men havde svært ved at forklare, hvor han havde været henne. Han blev sigtet for ikke at overholde sin vigepligt og for at køre fra et færdselsuheld. Cyklisten slap umiddelbart fra uheldet uden skader. 

**

Ung mand dyrkede skunkplanter i telte

En 24-årig mand fik torsdag kl. 17.15 uventet besøg af Østjyllands Politis specialpatrulje, som havde mistanke om, at der var ulovlige stoffer i hans lejlighed. Og den var god nok – midt i stuen stod to små væksttelte med skunkplanter i. 

23 planter og en del udstyr blev beslaglagt og den 24-årige mand blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

Specialpatruljen fandt hash og kontanter

Østjyllands Politis specialpatrulje reagerede torsdag på et tip og tog kl. 21.30 til en adresse i Randers NV, hvor der skulle være ulovlige stoffer. Patruljen ransagede lejligheden og fandt en del hash, salgsposer, vægte og flere tusinde kroner i kontanter. 

Alt blev beslaglagt, og den 49-årige mandlige beboer på stedet blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

Müsli skabte røg i lejlighed

Brandvæsen og politi blev torsdag kl. 16.46 kaldt til Møllegade i Aarhus C, hvor der kom en del røg ud af en lejlighed. Ingen personer var hjemme, og da brandvæsnet kom ind, fandt de ud af, at røgen stammede fra nogle müsli-rester, der lå på en tændt kogeplade. 

Müslien blev taget af komfuret, og der blev luftet ud i lejligheden, der umiddelbart ikke havde fået større skader. 

**

Færdsel

Torsdag kl. 7.18 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej i Randers SV. En 38-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 50-årig mand, som efterfølgende blev skubbet op i en bil ført af en 24-årig kvinde. Ingen af parterne kom umiddelbart alvorligt til skade. Den 38-årige blev efterfølgende sigtet for at holde for kort afstand til den forankørende. 

Torsdag kl. 8.50 skete der et færdselsuheld på Nordjyske Motorvej ved Hinnerup. En 33-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 18-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 33-årige blev sigtet for ikke at holde nok afstand til den forankørende. 

Torsdag kl. 9.18 skete der et færdselsuheld på en p-plads på Voldbyvej i Hammel. En 53-årig mandlig bilist kom til at bakke ind i en 91-årig kvinde, som kom gående bag ved bilen. Kvinden pådrog sig brud på ben og arm og blev efterfølgende kørt til skadestuen. Den 53-årige blev sigtet for ikke være opmærksom nok, da han bakkede. 

Torsdag kl. 15.40 skete der et færdselsuheld på Østjyske Motorvej ved Tilst. En 45-årig mandlig bilist kørte op bag i en bil ført af en 25-årig mand, der så blev skubbet op i en bil ført af en 69-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. Den 45-årige blev sigtet for ikke at have holdt nok afstand til den forankørende. 

Torsdag kl. 16.07 blev en 27-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel uden førerret, da han blev standset af en patrulje på Viborgvej i Randers NV. 

Torsdag kl. 17.25 skete der et færdselsuheld i krydset Væthvej/Løjstrupvej i Væth ved Langå. En 26-årig mandlig bilist ramte sammen med en bil ført af en 46-årig mand. Ingen af parterne kom umiddelbart til skade. 

Natten til fredag kl. 01.10 blev en 25-årig mand anholdt og sigtet for narkokørsel, da han blev standset af en patrulje på Fladbrovej i Randers NV. 

**

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt seks indbrud i private boliger i Østjyllands politikreds

På Kvottrupvej i Kvottrup ved Sabro begået torsdag d. 27/2 mellem kl. 1.00 og kl. 8.00
På Aalborggade i Randers SV begået mellem lørdag d. 22/2 og onsdag d. 26/2 kl. 15.00
På Hostrupsvej i Langå begået mellem onsdag d. 12/2 kl. 00.01 og torsdag d. 27/2 kl. 10.20
På Hobrovej i Randers C begået torsdag d. 27/2 mellem kl. 9.00 og kl. 12.50
På Sct. Peders Gade i Randers C begået torsdag d. 27/2 mellem kl. 14.00 og kl. 22.10
På Langelinieparken i Aarhus C begået torsdag d. 27/2 mellem kl. 18.30 og kl. 22.40
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere døgnrapporter

15. maj 2021

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands Politi 15.05.21

Her finder du uddrag af det seneste døgns hændelse i Østjyllands politikreds.

14. maj 2021

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten 14. maj 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

13. maj 2021

Østjyllands Politi

Døgnrapport fra Østjyllands politi, torsdag den 13. maj 2021

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds