Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

30. januar 2024 11:10

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 30. januar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapport, Østjyllands Politi

Der er p.t. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag. 


Mistænkeligt dødsfald undersøges nærmere

Mandag kl. 15.50 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et dødsfald på en adresse ved Kildegaardsparken i Odder. En mand i 60’erne blev fundet død i en lejlighed, og da der var nogle mistænkelige forhold omkring dødsfaldet, blev der foretaget undersøgelser på stedet. 

I løbet af tirsdag skal der foretages yderligere undersøgelser, bl.a. en obduktion, der skal være med til at klarlægge, om der kan være foregået noget kriminelt. 

Indtil undersøgelserne er færdige, ønsker Østjyllands Politi ikke at oplyse yderligere om sagen. Så snart der er nyt, vil politiet melde ud via X – tidligere Twitter. 

**

 

Bilist havde narko i blod og baglomme – fik bilen beslaglagt

En opmærksom patrulje fra Østjyllands Politi genkendte mandag kl. 10.35 en 48-årig mand, der holdt i sin bil på en tankstation på Århusvej i Randers SV, og da de vidste, at manden er frakendt kørekortet, kørte de ind på tanken. 

Den 48-årige virkede påvirket af narko, og han erkendte med det samme, at han havde taget stoffer, og han rigtigt nok var frakendt kørekortet. Da han blev visiteret, fandt betjentene en lille bøtte med amfetamin i hans baglomme, og den blev beslaglagt. 

Det var dog ikke det eneste, politiet beslaglagde. Det blev mandens bil også, da han flere gange er blevet taget i at køre bil, mens han er frakendt kørekortet. 

Den 48-årige blev sigtet for narkokørsel, kørsel uden førerret og besiddelse af euforiserende stoffer. 

**

 

Havde stoffer på sig og forsøgte at stikke af

En patrulje fra lokalpolitiet i Grenaa fik mandag kl. 21.30 mistanke til en 22-årig mand, der gik rundt ved en tankstation på Østerbrogade, og de besluttede sig derfor for at tage en snak med ham. 

Da manden så politiet, begyndte han at løbe, og patruljen satte straks efter. Da han løb ind over nogle små veje og stier, steg en af betjentene ud af bilen og løb efter, og på Bækkevej blev han indhentet og anholdt. 

Under visiteringen af den 22-årige fandt patruljen flere små salgsposer med hash og skunk, og fundene fik dem til også at ransage mandens hjem, hvor der også blev fundet stoffer. 

Han blev sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer med henblik på salg. 

**

 

Eftersættelse af indbrudtyve endte i sø

Natten til tirsdag kl. 00.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om et indbrud på Løgten Østervej i Skødstrup. En patrulje kørte hurtigt mod stedet, og på Studstrupvej fik de øje på en modkørende bil med to mænd i. 

Patruljen gav tegn til, at mændene skulle standse, men i stedet accelererede bilen og kørte med høj fart ad Studstrupvej og Skovlundvej med patruljebilen bag sig. I krydset med Grenåvej svingede bilen til højre og fortsatte ad en cykelsti hen over vejen, ind over en mark og endte i en mindre sø. 

De to mænd sprang herefter ud af bilen og løb derfra til fods. En hundepatrulje, der kom kort tid efter, satte efter, men det lykkedes ikke at finde mændene. 

I bilen lå flere møbler stjålet fra adressen i Skødstrup, og politiet sikrede spor på stedet. Sagen efterforskes nu nærmere for at finde frem til, hvem gerningsmændene var. 

**

 

Færdsel

Mandag kl. 22.10 blev en 19-årig mandlig bilist anholdt og sigtet for narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden, da han blev standset af en patrulje på Elkjærvej i Åbyhøj. En 21-årig mand, der var passager i bilen, blev fundet i besiddelse af flere tramadoltabletter og en kniv, og han blev derfor sigtet for besiddelse af euforiserende stoffer og for overtrædelse af knivloven. 

Mandag kl. 13.38 påkørte en 58-årig mandlig lastbilchauffør et stort skilt, der hang over Silkeborgvej i Aarhus C. Det skete, da chaufføren havde glemt at sænke sin kran, så lastbilen var for høj til at køre under skiltet. Ingen kom umiddelbart til skade ved uheldet. Rydning af skilt og lastbil tog lidt tid, og vejen var spærret under oprydningsarbejdet, hvilket skabte nogle trafikale udfordringer. 

Mandag kl. 19.33 skete der et færdselsuheld på Frederiks Allé i Aarhus C. En 50-årig mandlig bilist mistede kontrollen over sin bil og ramte ind i et lyssignal, hvorefter selve lysreguleringen knækkede og faldt af. Bilisten kom umiddelbart ikke alvorligt til skade. 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt 12 indbrud i Østjyllands politikreds. 

På Vestre Ringgade i Aarhus C begået fredag d. 26/1 mellem kl. 16.30 og kl. 20.00
På Balagervej i Viby begået mellem lørdag d. 27/1 kl. 00.00 og mandag d. 29/1 kl. 08.15
På Nødkær Allé i Højbjerg begået mellem mandag d. 25/12 kl. 21.00 og tirsdag d. 2/1 kl. 12.00
På Balskildevej i Ask ved Malling begået tirsdag d. 23/1 kl. 12.08
På Elna Munchs Gade i Brabrand begået søndag d. 28/1 kl. 12.00
På Tilst Søndervej i Tilst begået mellem fredag d. 26/1 kl. 14.00 og mandag d. 29/1 kl. 08.00
På Klokkerfaldet i Hasle begået mandag d. 29/1 mellem kl. 08.45 og kl. 14.45
På Katrinebjergvej i Aarhus N begået mandag d. 29/1 mellem kl. 07.45 og kl. 15.30
På Hirsevej i Randers NV begået mandag d. 29/1 mellem kl. 16.00 og kl. 18.30
På Byagervej i Beder begået mandag d. 29/1 mellem kl. 13.00 og kl. 20.55
På Løgten Østervej i Skødstrup begået tirsdag d. 30/1 kl. 00.52

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

13. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 13. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds

12. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 12. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

11. april 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 11. april 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.