Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

17. juni 2024 13:01

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. juni 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapport, Østjyllands Politi

Grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 10.30

Anklagemyndigheden ved Østjyllands Politi fremstiller mandag kl. 10.30 en 25-årig mand i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus. Han er sigtet for at have begået grov vold mod en 23-årig kvinde i form af blandt andet flere knytnæveslag og slag med en stump genstand.

 

Volden fandt sted på en adresse i det vestlige Aarhus mandag den 10. juni omkring kl. 14.30. Da politiet ankom til adressen kort tid efter, havde gerningsmanden forladt stedet. Han blev dog hurtigt identificeret som værende en 23-årig mand med en forudgående relation til kvinden og blev efterlyst af politiet.

 

Den 23-årige kvinde pådrog sig nogle behandlingskrævende skader som følge af overfaldet og blev kørt med ambulance til hospitalet.

 

Den 25-årige mistænkte gerningsmand meldte sig selv søndag aften og blev anholdt kl. 20.32.

 

Anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre til dagens grundlovsforhør og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen på nuværende tidspunkt.

 

**

 

22-årig overfaldet på Banegårdspladsen i Aarhus

Østjyllands Politi modtog søndag kl. 17.42 en anmeldelse om, at der var blevet begået et groft overfald på en 22-årig mand på Banegårdspladsen i Aarhus C.

 

Ifølge anmeldelsen var den 22-årige blevet stukket med en skarp genstand – formentligt en kniv – og ved politiets ankomst til stedet kort tid efter var gerningsmanden stukket af.

 

Den 22-årige blev bragt til hospitalet og var efter hurtig behandling uden for livsfare. Østjyllands Politi efterforsker sagen og har en mistanke om, hvem gerningsmanden er – men ingen personer er på nuværende tidspunkt sigtet eller anholdt i sagen.

 

Læs mere om episoden her: https://politi.dk/oestjyllands-politi/nyhedsliste/groft-overfald-paa-banegaardspladsen-i-aarhus/2024/06/17

 

**

 

Rockerarrangement i Randers

Østjyllands Politi var lørdag eftermiddag og aften synligt til stede på Strømmen i Randers i forbindelse med et arrangement relateret til rockergrupperingen Comanches.

 

Politiet var til stede for at sikre, at alting foregik i god ro og orden samt for at registrere de fremmødte til arrangementet.

 

I forbindelse med politiets tilstedeværelse og kontrol af de fremmødte blev det til i alt syv forskellige sigtelser for besiddelse af narko og to sager med besiddelse af doping.

 

Derudover blev en af rockerdeltagerne fundet i besiddelse af en kniv og sigtet for at have overtrådt knivloven, mens politiet også underrettede de sociale myndigheder, da en 16-årig pige var til stede ved arrangementet med sin mor.

 

**

 

Skød fyrværkeri af ved retten og blev anholdt

Natten til mandag kl. 01.08 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der blev affyret fyrværkeri ved Retten i Aarhus på Vester Allé i Aarhus C.

 

En patrulje var hurtigt fremme på stedet og fik øje på en gruppe personer, der passede på signalementet. Gruppen af personer råbte og var højlydte, inden de løb fra stedet ved politiets ankomst.

 

Det lykkedes betjentene at få indhentet den ene af personerne – en 19-årig mand – som blev sigtet for forstyrrelse af den offentlige orden og for at have overtrådt fyrværkeriloven ved at affyre fyrværkeri uden for den periode, hvor det er tilladt.

 

I forbindelse med sin anholdelse på Skovgaardsgade spændte den 19-årige op i kroppen, og han blev derfor også sigtet for at lægge hindringer i vejen for politiets arbejde ved at modsætte sig sin anholdelse.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fem indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

  • På Rughaven i Rønde begået mellem torsdag d. 13/6 kl. 12.00 og søndag d. 16/6 kl. 10.00
  • På Rugårdsvej i Balle begået søndag d. 16/6 mellem kl. 03.00 og kl. 04.00
  • På Storskovvej i Viby J begået lørdag d. 15/6 kl. 02.00
  • På Østerbro i Trustrup begået mellem mandag d. 10/6 kl. 07.00 og søndag d. 16/6 kl. 13.40
  • På Markskellet i Malling begået søndag d. 16/6 kl. 21.28

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

19. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 19. juli 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

18. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 18. juli 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

17. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 17. juli 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.