Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Døgnrapport

6. september 2024 10:44

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 6. september 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

Døgnrapport, Østjyllands Politi

Der er pt. ingen planlagte grundlovsforhør i kredsen i dag.

 

**

 

Kvinde afbrød slåskamp ved at slå mand i hovedet med flaske

Tidligt torsdag morgen kl. 07.12 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var opstået slåskamp mellem en gruppe personer, der befandt sig ved Immervad nær Lille Torv i det centrale Aarhus.

 

En patrulje blev derfor sendt til stedet, hvor to mænd på hhv. 34 og 42 år kort tid efter blev fundet liggende på jorden, begge med friske skader fra en form for forudgående slåskamp.

 

Derudover traf politiet også en 41-årig kvinde, som angiveligt også havde været involveret i urolighederne samt vidner, der havde overværet episoden.

 

Ifølge en vidneforklaring havde de to mænd i første omgang været i et højlydt skænderi, der efterfølgende havde udviklet sig til en slåskamp. Kort tid efter havde den 41-årige kvinde blandet sig ved at slå den 34-årige mand i hovedet med en flaske, så den knustes.

 

Den 34-årige mand blev tilset i en ambulance og kørt til hospitalet for behandling, men han var ikke umiddelbart kommet alvorligt til skade.

 

Han blev sigtet for at have overtrådt ordensbekendtgørelsen ved at have indledt sig i slagsmål.

 

Også den anden part i slagsmålet, den 42-årige mand, blev sigtet for at have forstyrret den offentlige orden ved at indlede sig i slagsmål.

 

Under en efterfølgende visitation blev han fundet i besiddelse af en mindre mængde kokain, og han blev derfor anholdt og taget med på stationen. Kokainen blev beslaglagt, og den 42-årige blev sigtet for besiddelse af narko.

 

Den 41-årige kvinde blev sigtet for grov vold ved at have slået med flasken, og hun blev i samme forbindelse også anholdt og taget med på stationen til nærmere afhøring.

 

Østjyllands Politi har indhentet videoovervågning fra stedet og sagen vil nu blive efterforsket nærmere med henblik på at få klarlagt et endeligt hændelsesforløb.

 

**

 

Et par narkosager i aftentimerne ved forskellige gymnasier

Torsdag aften kl. 19.08 observerede en patrulje fra Østjyllands Politi et mistænkeligt køretøj, der drejede ind på parkeringspladsen ved en ungdomsuddannelsesinstitution på Vejlby Centervej i Risskov.

 

To unge mænd befandt sig i bilen, og betjentene besluttede sig derfor for at rette henvendelse til dem for at spørge nærmere ind til, hvorfor de befandt sig på stedet.

 

De to unge mænd blev skønnet meget nervøse, og passageren blev ligeledes skønnet påvirket, hvorfor politiet fik mistanke om, at der var narko i bilen.

 

Under en efterfølgende ransagning fandt betjentene frem til en mindre hashklump, som lå ved siden af førersædet, og den 25-årige fører blev derfor sigtet for besiddelse af narko.

 

Kl. 20.40 fik politiet et tip om, at der foregik salg af narko ved en ungdomsuddannelsesinstitution på Rådmands Boulevard i Randers C.

 

En patrulje kørte derfor til områdets boldbaner, hvor salget angiveligt foregik, og fik kort tid efter øje på en person, som virkede mistænkelig.

 

Vedkommende – en 26-årig mand – blev skønnet påvirket af hash og sigtet for besiddelse af narko. Han blev under en efterfølgende visitation fundet i besiddelse af kokain fordelt i flere forskellige salgsposer samt nogle tusinde kroner i kontanter.

 

Den 26-årige mand blev sigtet for salg af narko og blev anholdt, mens kokain og kontanter blev beslaglagt. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af både peberspray og knojern og sigtet for at have overtrådt våbenloven. Peberspray og knojern blev også beslaglagt med henblik på senere konfiskation og destruktion.

 

**

 

Mand med bat skabte utryghed ved busstoppested

Torsdag aften kl. 20.45 modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en påvirket midaldrende mand skabte utryghed ved et busstoppested på Banegårdspladsen i Aarhus C.

 

Ifølge anmeldelsen havde manden slået med et bat på nogle skilte og udvist truende adfærd over for de andre personer ved busstoppestedet, og en patrulje blev derfor sendt til stedet for at undersøge sagen nærmere.

 

Ved politiets ankomst til stedet nogle få minutter senere traf politiet en 52-årig mand, som virkede beruset og passede på signalementet.

 

Den 52-årige mand blev sigtet for at have overtrådt våbenloven, da han blev fundet i besiddelse af et bat, som han dog kort forinden ved politiets ankomst til stedet havde forsøgt at lægge fra sig ved en nærtliggende skraldespand. Han blev kl. 20.50 ilagt håndjern og anholdt og taget med på stationen til nærmere afhøring.

 

**

 

Indbrud

Der er det seneste døgn anmeldt fire indbrud i privat beboelse i Østjyllands politikreds.

 

  • På Nykersvej i Aarhus V begået torsdag d. 5/9 mellem kl. 10.30 og kl. 14.30
  • På Gl. Mørkevej i Mørke begået torsdag d. 5/9 mellem kl. 08.00 og kl. 16.15
  • På Ørebrogade i Aarhus N begået torsdag d. 5/9 mellem kl. 12.00 og kl. 16.40
  • På Hovedvejen i Nimtofte begået torsdag d. 5/9 mellem kl. 06.00 og kl. 17.00

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

7. september 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 7. september 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands Politikreds.

5. september 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 5. september 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

4. september 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 4. september 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.