Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Efterlysning

11. oktober 2021 13:43

Vidner søges efter røveri i pirattaxa

Østjyllands Politi søger vidner i forbindelse med en episode i Aarhus C natten til søndag, hvor en 25-årig mand blev skubbet ud af en pirattaxa og frarøvet sit ur.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Omkring kl. 3.20 så flere vidner den 25-årige blive skubbet ud af en hvid Citroën på Langelandsgade tæt på Ærøgade, hvorefter han faldt ned på asfalten. Han pådrog sig nogle mindre skader, men kom umiddelbart ikke noget alvorligt til. 

Den 25-årige forklarede, at han havde været på vej hjem fra byen i Aarhus og i nærheden af Vestergade, var han blevet tilbudt et billigt lift af tre mænd i en bil. 

Han satte sig ind på bagsædet i bilen, og efter få minutter tog den ene mand fat om hans armbåndsur og forsøgte at rive det af. Den 25-årige gjorde modstand, og pludseligt gik bildøren op, og han faldt ned på vejen og blev kortvarigt trukket hen ad asfalten, inden han faldt ned, og bilen kørte videre. 

Flere vidner løb hen og hjalp den 25-årige, hvorefter de ringede efter hjælp. 

 

Kørte i en hvid Citroën C4

Politiet kørte efterfølgende rundt i området for at lede efter gerningsmændene, men det lykkedes ikke at finde frem til dem. 

Bilen, de tre mænd kørte i, var en hvid Citroën, formentligt en C4 eller en C4 Cactus. 

De tre mænd var ifølge den 25-årige alle i 20’erne, mellemøstlige af udseende og var iklædt mørkt tøj. 

Østjyllands Politi har afhørt flere vidner til sagen, men hører gerne fra dig via tlf. 114, hvis du har set bilen natten til søndag i Aarhus midtby, eller du har oplysninger om, hvem de tre mænd er.  

 

Lad dig ikke lokke af et billigt lift!

Østjyllands Politi opfordrer kraftigt til, at man ikke benytter sig af pirattaxier, da der er risiko for at blive snydt, bestjålet eller røvet. 

Tag en autoriseret taxa, offentlig transport eller lav en aftale med en ven eller et familiemedlem, som kan hente dig.

Et billigt lift fra en pirattaxa kan ende med at blive en dyr fornøjelse. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. februar 2024

Østjyllands Politi

Ny video: Kan du kende kioskrøveren?

På baggrund af et tip fra en borger, kan Østjyllands Politi nu dele en ny overvågningsvideo, der viser en gerningsmand til et kioskrøveri i Aarhus N i januar.

27. februar 2024

Østjyllands Politi

Efterlysning: Hvem er disse maskerede sidespejlstyve?

Østjyllands Politi har i løbet af den seneste uges tid fået en lang række anmeldelser om tyveri af sidespejle fra biler. I den forbindelse offentliggør politiet nu en række overvågningsvideoer, som viser flere forskellige gerningsmænd i færd med at stjæle sidespejle.

8. februar 2024

Østjyllands Politi

Efterlysning: Ved du, hvem de maskerede røvere er?

I forbindelse med efterforskningen af et røveri mod en kiosk i Aarhus N offentliggør Østjyllands Politi nu klip fra overvågningsvideoer, der viser de to gerningsmænd.