Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. januar 2020 11:24

14 anholdt i sag om frihedsberøvelse

Østjyllands Politi har i nat, i samarbejde med Sydøstjyllands Politi, anholdt 14 personer, der sigtes for ulovlig frihedsberøvelse. De fremstilles alle i grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 16.00

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi blev sent onsdag aften i det vestlige Aarhus opmærksom på, at et større antal gerningsmænd var i færd med at foretage ulovlig frihedsberøvelser af flere personer i området. Flere køretøjer og personer opholdte sig i området, og da politiet kørte frem mod køretøjerne opstod der en situation, hvor der, efter en kort eftersættelse, blev standet et køretøj, og fire personer med tilknytning til sagen blev anholdt.

De øvrige tre biler kørte fra stedet, men blev senere, i en koordineret indsats med Sydøstjyllands Politi, bragt til standsning på E45 ved Vejle, hvilket medførte en kortvarig lukning af motorvejen. I den forbindelse blev yderligere ti personer anholdt. Anholdelserne foregik forholdsvist udramatisk. I to køretøjer fandt politiet to mænd, der befandt sig i bilerne imod deres vilje.

”På nuværende tidspunkt er det politiets opfattelse, at der er tale om en isoleret hændelse mellem to bandegrupperinger, og at det bunder i en personlig strid, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

De 14 anholdte er alle mænd i alderen fra 19 til 33 år. De fremstilles alle i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus kl. 16. Anklagemyndigheden vil ved grundlovsforhøret anmode om dørlukning, hvorfor der ikke kan oplyses yderligere.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

28. september 2020

Østjyllands Politi

Aarhusianerne kører fortsat over for gult

Alt for mange aarhusianere kører hver dag over for gult lys - og det kan aflæses i ulykkesstatistikken.

26. september 2020

Østjyllands Politi

21-årig mand dræbt af skud i Aarhus

Østjyllands Politi fik fredag kl. 19.31 en anmeldelse om, at en 21-årig mand var ramt af skud ved Kappelvænget i Aarhus V. Den 21-årige blev kørt på skadestuen, men han afgik kort efter ved døden.

26. september 2020

Østjyllands Politi

Efter bevidst påkørsel i Viby: 24-årig mand anholdt

En 24-årig mand blev fredag anholdt og sigtet for forsøg på grov vold, ulovlig våbenbesiddelse og vold efter et overfald på en tankstation på Ormslevvej i Viby den 7. september 2020.