Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

18. april 2024 10:11

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Et område omkring et garageanlæg på Lægårdsvej i Lystrup blev onsdag eftermiddag afspærret, da Østjyllands Politi kort forinden havde modtaget en anmeldelse om, at en person var blevet fundet afgået ved døden på stedet.

 

Anmeldelsen kom kl. 13.11, hvorefter flere patruljer blev sendt til stedet. Da det ikke umiddelbart var muligt for politiet at fastslå omstændighederne omkring den pågældende persons død, som virkede mistænkelig, blev området afspærrede, så politiet kunne undersøge forholdene nærmere.

 

Den pågældende 53-årige mand blev erklæret død kl. 13.46 af en læge på stedet.

 

”Da vi ankom til stedet og foretog de indledende undersøgelser omkring dødsfaldet, var der forhold, der virkede mistænkelige. Derfor besluttede vi at afspærre området omkring boligen, mens vi gik i gang med nogle grundige undersøgelser på stedet, og der blev talt med vidner og naboer for at få undersøgt sagen nærmere,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard.

 

Afventer svar på flere undersøgelser

Østjyllands Politi afventer fortsat svar på de retsmedicinske undersøgelser, der skal hjælpe politiet med at fastslå en dødsårsag. Det er ikke umiddelbart politiets formodning, at manden har været udsat for en kriminel handling, men det er endnu for tidligt at afskrive endeligt, hvorfor politiet fortsat efterforsker sagen.

 

Afspærringerne på stedet blev ophævet omkring kl. 21.24 onsdag aften, hvorefter politiet forlod stedet.

 

”Vi forventer, at vi i løbet af dagen i dag, torsdag, bliver klogere på dødsårsagen. Vi har arbejdet intensivt med sagen i løbet af hele eftermiddagen og aftenen onsdag, men der er ikke umiddelbart noget, der indikerer, at den 53-årige har været udsat for et kriminelt forhold,” siger Flemming Nørgaard.

 

De pårørende er underrettet, og Østjyllands Politi har på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. maj 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for digitale krænkelser af unge piger

Retten i Randers har idømt en 20-årig mand knap to års fængsel for en lang række forsøg på ulovlig tvang samt trusler og blufærdighedskrænkelse af piger og yngre kvinder. Forholdene fandt sted over internettet, primært på Snapchat, og den 20-årige blev desuden kendt skyldig i besiddelse og udbredelse af børnepornografisk materiale.

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.