Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. oktober 2019

Bilbrande i Aarhus i nat – politiet efterforsker og patruljerer intensivt


Østjyllands Politi og brandvæsnet måtte tirsdag aften rykke ud til bilbrande i Aarhus-området. Brande som politiet efterforsker som påsatte.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Klokken 23.15 kom der en anmeldelse om, at der var ild i en bil på en p-plads på Ludvig Feilbergs Vej i Åbyhøj. To biler fik store brandskader. De foreløbige undersøgelser tyder på, at branden har bredt sig fra en bil til den bil, der stod ved siden af. 

Klokken 2.27 var der fire biler i brand på Fjældevænget i Aarhus V. Alle fire nåede at få store skader. Også her har ilden formentligt bredt sig fra en bil til de omkringstående. Samme sted på Fjældevænget blev en bil også forsøgt antændt omkring kl. 23.05. Her døde ilden dog ud, inden den nåede at forårsage større skader. 

 

I fuld gang med efterforskningen

Østjyllands Politi er i gang med en samlet efterforskning af både tirsdagens bilbrande og den seneste tids lignende brande i Aarhus.

”Vi ser med meget stor alvor på de påsatte bilbrande, og derfor er vi også i fuld gang med en større koordineret efterforskning af de seneste ugers brande. Vi har forskellige hypoteser og spor, som vi forfølger, men som vi af hensyn til efterforskningen ikke kan dele med offentligheden lige nu. Men jeg kan garantere, at vi gør alt, hvad vi kan for at sætte en stopper for det og få fat i gerningsmændene, ” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard. 

 

I tæt dialog med borgere og klubber

Politiets forebyggelsesmedarbejdere har også øget indsatsen i områderne i forbindelse med bilbrandene. 

”Ud over en intensiv efterforskning har vi også fokus på at skabe tryghed i områderne. Vi har øget patruljeringen i de berørte områder, og vores medarbejdere i nærmiljøerne er løbende i tæt dialog med beboere, klubber og væresteder, ” siger Michael Kjeldgaard. 

Har du oplysninger om brandene, opfordrer Østjyllands Politi dig til at ringe til tlf. 114. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

6. juni 2020

Østjyllands Politi

40-årig mand anholdt efter episode i Digterparken

Østjyllands Politi har natten til lørdag anholdt endnu en mand i forbindelse med episoden fredag, hvor en 52-årig mand dukkede op til en demonstration i Digterparken i Aarhus bevæbnet med kniv.

5. juni 2020

Østjyllands Politi

Knivbevæbnet mand skudt i benet ved demonstration

En 52-årig mand er blevet skudt i benet af politiet, efter han bevæbnet med kniv dukkede op ved en demonstration i Digterparken i Aarhus.

5. juni 2020

Østjyllands Politi

Efterlysning: To urner stjålet fra kirke

Østjyllands Politi efterlyser to urner med aske i, som er blevet stjålet under et indbrud i Gjerlev Kirke nord for Randers.

Afvis cookies