Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. maj 2022 14:49

Brand i Romalt udvikler kraftig røg

Beredskab & Sikkerhed og Østjyllands Politi er mandag eftermiddag til stede ved en genbrugsstation i Romalt, hvor der er udbrudt brand i et større affaldsoplag.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi fik mandag kl. 13.21 en anmeldelse om, at der var udbrudt brand i et større affaldsoplag med plastik og træ på Randers Affaldsterminal på Romalt Boulevard i Romalt, Randers SØ.

Branden udvikler en del røg, der kan være sundhedsskadelig. Røgen bevæger sig i nordlig retning over fjorden, og der er konstateret røggener helt op til Tradium ved Jomfuløkken.

Politiet opfordrer borgere, der bor eller befinder sig i røgfanen, om at gå indendøre, lukke døre og vinduer og slukke ventilationsanlæg.

Hvis man føler ubehag efter at have været i røgen, skal man kontakte egen læge eller vagtlægen. Kontakt kun politi eller alarmcentral ved sværere symptomer.

Det forventes at slukningsarbejdet kommer til at fortsætte indtil tirsdag.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

18. april 2024

Østjyllands Politi

53-årig mand fundet død under mistænkelige omstændigheder

Onsdag eftermiddag modtog Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en person var blevet fundet liggende i livløs tilstand på en adresse i Lystrup. Der var forhold omkring dødsfaldet der virkede mistænkelige, og derfor blev et område afspærret, mens politiet undersøgte forholdet nærmere. Den endelige dødsårsag er endnu ikke fastlagt.

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.

6. april 2024

Østjyllands Politi

Vidner søges: Politiet efterforsker voldsomt overfald i Aarhus

Østjyllands Politi leder p.t. efter to gerningsmænd til et voldsomt overfald lørdag formiddag i Aarhus C, hvor en 35-årig mand blev slået i hovedet med et slagvåben.