Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. september 2021 09:04

Dreng og pige antastet af mand i Randers NV

Østjyllands Politi har tirsdag og onsdag søgt i et område i Randers NV efter en mand i en grøn bil, efter to anmeldelser om børn der har oplevet ubehagelige episoder.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Tirsdag eftermiddag fik politiet en anmeldelse om, at en 9-årig dreng omkring kl. 14.30 var blevet antastet af en fremmed mand, da han gik på Viborgvej tæt ved Overvænget i Randers NV. Drengen havde fortalt sine forældre, at han på vej hjem fra skole, var blevet kontaktet af en mand i en bil. 

Manden var ifølge drengen kommet med nogle upassende ytringer med seksuelt indhold, hvorefter drengen skyndte sig at gå fra stedet  

Da han kom hjem, fortalte han senere om episoden, og forældrene kontaktede politiet. 

 

Ny anmeldelse onsdag

Onsdag formiddag kom der en ny anmeldelse om en mand i en grøn bil. En mor til en 8-årig pige kontaktede politiet og fortalte, at hendes datter tirsdag havde var kommet hjem fra skole og havde fortalt, at en mand i en grøn bil var kørt efter hende i langsom hastighed. 

Det skete, da hun kom cyklende på Gl. Viborgvej ved Hornbæk lidt over kl. 14.00

Østjyllands Politi efterforsker begge sager nærmere og har både i løbet af tirsdag og onsdag patruljeret i området for at finde frem til manden. Foreløbigt uden held. 

Manden har angiveligt skæg, og han kørte i en grøn bil. Et vidne bemærkede tirsdag en mindre, skriggrøn bil – muligvis en Fiat Punto eller lignende – som kørte tæt på den 9-årige dreng. 

Østjyllands Politi vil gerne i kontakt med manden i den grønne bil. Har du oplysninger om ham, kan du kontakte politiet via tlf. 114. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. november 2021

Østjyllands Politi

Ledende rockermedlem dømt for omfattende hashhandel

En 55-årig mand, der er ledende medlem af en rockergruppering, blev mandag idømt tre et halvt års ubetinget fængsel at have handlet med mindst 340 kilo hash.

24. november 2021

Østjyllands Politi

52-årig mand idømt fængsel på livstid for drab på ekskone

En 52-årig mand blev onsdag idømt fængsel på livstid for at have kvalt sin 43-årige ekskone på en adresse i Malling.

18. november 2021

Østjyllands Politi

30-årig mand idømt livsvarigt fængsel for skuddrab

En 30-årig mand blev torsdag i Retten i Aarhus idømt fængsel på livstid for sidste år at have skudt og dræbt en 21-årig mand på Kappelvænget i Aarhus V.