Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

3. februar 2021 08:13

Efterlyst kvinde fundet dræbt - 51-årig mand anholdt

Østjyllands Politi har anholdt en 51-årig mand, der sigtes for drab på den 43-årige kvinde fra Malling, som tirsdag blev meldt savnet.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har nu med stor sandsynlighed fundet liget af den 43-årige kvinde fra Malling, der tirsdag blev meldt savnet, da hun ikke var set siden torsdag aften.

Politiet har siden tirsdag morgen ledt efter kvinden flere forskellige steder, men i løbet af aftenen og natten har politiet koncentreret sig om kvindes bopæl i Veilgårdsparken i Malling, da efterforskningen pegede i retning af, at det var her, kvinden skulle findes.

”På kvindens bopæl har vi fundet flere ligdele, der var forsøgt skjult både inde og ude. Ligdelene bliver i dag sendt til retsmedicinsk undersøgelse for endeligt at få bekræftet, at der er tale om den 43-årige kvinde, hvilket vi, på baggrund af vores efterforskning, mener, at der er stor sandsynlighed for, at det er,” siger politiinspektør Michael Kjeldgaard.

Østjyllands Politi arbejder onsdag morgen, med assistance fra Beredskabsstyrelsen, fortsat på kvindens bopæl i Malling med henblik på at færdiggøre gerningsstedsundersøgelsen.

 

Tidligere samlever anholdt

Allerede tirsdag morgen kl. 09.51 blev kvindens tidligere samlever, en 51-årig mand, anholdt i sagen. Han bliver onsdag kl. 09.30 fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus sigtet for manddrab.

”Det var den 51-årige mand, der tirsdag morgen kontaktede politiet og meldte sin tidligere samlever savnet. Der var nogle omstændigheder omkring den anmeldelse, der gjorde, at vi på et meget tidligt tidspunkt anholdt manden, der nu er sigtet for at manddrab”, siger Michael Kjeldgaard.

Da der ved dagens grundlovsforhør vil blive anmodet om dørlukning, ønsker Østjyllands Politi ikke på nuværende tidspunkt at oplyse yderligere om sagen.

Den 43-årige kvindes pårørende er underrettet.

 

Medier og andre, der har viderebragt politiets efterlysning af kvinden, anmodes om at fjerne efterlysningen og de medfølgende billeder.

 

**

 

Pressekontakt

Politiinspektør Michael Kjeldgaard, telefon 5076 3068

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

30. november 2023

Østjyllands Politi

Udenlandsk par fængslet og udvist efter groft overfald i Aarhus C

Det, der skulle have været en god aften i byen, endte med at blive det stik modsatte for to mænd og to kvinder, da de natten til den 30. maj blev brutalt overfaldet med slag og spark af et udenlandsk par. Torsdag blev de to gerningsmænd - en 28-årig mand og en 19-årig kvinde - idømt fængsel ved Retten i Aarhus og udvist i flere år.

29. november 2023

Østjyllands Politi

Tilskuere vil blive tilbageholdt til fodboldkamp

Torsdag den 7. december kl. 18.00 spiller fodboldklubben AGF hjemme på stadion i Aarhus mod Brøndby IF i den danske pokalturnering. I den forbindelse vil Østjyllands Politi gøre brug af en ny lov, hvorved udebanefans kan blive tilbageholdt på stadion i op til en time efter kampens slutfløjt.

27. november 2023

Østjyllands Politi

15-årig varetægtsfængslet efter drab i Grenaa

En 15-årig dreng, der er sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng søndag aften i Grenaa, blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i surrogat på en ungdomsinstitution frem til den 18. december.