Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

22. december 2021 12:50

Endnu en mand anholdt i drabssag fra Rådhusparken

Østjyllands Politi anholdt onsdag formiddag en 24-årig mand fra Aarhus, som sigtes for drabet på den 34-årige mand, der den 9. december blevet fundet død i Rådhusparken i Aarhus.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

I forvejen er en 58-årig mand varetægtsfængslet i sagen. 

Siden den 34-årige blev fundet død af en forbipasserende tæt på en bænk i parken, har Østjyllands Politi efterforsket sagen intensivt. Det førte allerede samme dag til anholdelsen af den 58-årige mand, der blev sigtet for at have dræbt den 34-årige ved kvælning. 

Den 24-årige bliver fremstillet torsdag kl. 10.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. 

 

”Vi har foretaget en lang række afhøringer og undersøgt en del tekniske spor, og det har ført til, at vi nu har anholdt den 24-årige mand. Vi opretholder desuden sigtelsen på den 58-årige, og vi har fortsat en omfattende efterforskning foran os, før vi har fået klarlagt omstændighederne omkring drabet, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

Ved grundlovsforhøret vil anklagemyndigheden anmode om lukkede døre, og Østjyllands Politi ønsker derfor p.t. ikke at oplyse yderligere i sagen. 


Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

25. april 2024

Østjyllands Politi

Kvalificeret brandstiftelse gav flere års fængsel

Retten i Randers har torsdag idømt en 17-årig ung mand tre års fængsel for i oktober sidste år at have sat ild til en ejendom på Vissingvej i Hadsten. Brandstiftelsen medførte overhængende fare for andre personer, da de måtte forlade stedet, mens bygningen nedbrændte.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.