Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. september 2023 14:33

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

Ransagningen blev foretaget i sidste måned på en adresse i Aarhus-området i forbindelse med efterforskningen af en sag, og politiet er af den overbevisning, at genstandene er stjålet. 

To mænd er mistænkt i sagen, men det er ikke lykkedes at finde frem til, hvor stol, lamper og sølvtøj kommer fra. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde frem til ejerne. 

 

Der er tale om følgende genstande: 

En Hans Wegner ”Bamsestol” i lysblå/lilla ternet stof
To PH 3½ - 3 kobber-pendler
Diverse sølvtøj

Er det dine ting, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

 

bamsestol, fremlysning, phlamper, fremlysning

sølvtøj, fremlysning

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.

5. juli 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi opretter visitationszone efter skyderi (NU OPHÆVET)

OPDATERET: VISITATIONSZONEN BLEV OPHÆVET 11. JULI 2024 KL. 15.00 Østjyllands Politi opretter nu visitationszone i dele af Viby J efter flere episoder, der efter politiets opfattelse har rod i stridigheder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.