Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. september 2023 14:33

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

Ransagningen blev foretaget i sidste måned på en adresse i Aarhus-området i forbindelse med efterforskningen af en sag, og politiet er af den overbevisning, at genstandene er stjålet. 

To mænd er mistænkt i sagen, men det er ikke lykkedes at finde frem til, hvor stol, lamper og sølvtøj kommer fra. Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp til at finde frem til ejerne. 

 

Der er tale om følgende genstande: 

En Hans Wegner ”Bamsestol” i lysblå/lilla ternet stof
To PH 3½ - 3 kobber-pendler
Diverse sølvtøj

Er det dine ting, kan du kontakte Østjyllands Politi på tlf. 114. 

 

bamsestol, fremlysning, phlamper, fremlysning

sølvtøj, fremlysning

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

30. november 2023

Østjyllands Politi

Udenlandsk par fængslet og udvist efter groft overfald i Aarhus C

Det, der skulle have været en god aften i byen, endte med at blive det stik modsatte for to mænd og to kvinder, da de natten til den 30. maj blev brutalt overfaldet med slag og spark af et udenlandsk par. Torsdag blev de to gerningsmænd - en 28-årig mand og en 19-årig kvinde - idømt fængsel ved Retten i Aarhus og udvist i flere år.

29. november 2023

Østjyllands Politi

Tilskuere vil blive tilbageholdt til fodboldkamp

Torsdag den 7. december kl. 18.00 spiller fodboldklubben AGF hjemme på stadion i Aarhus mod Brøndby IF i den danske pokalturnering. I den forbindelse vil Østjyllands Politi gøre brug af en ny lov, hvorved udebanefans kan blive tilbageholdt på stadion i op til en time efter kampens slutfløjt.

27. november 2023

Østjyllands Politi

15-årig varetægtsfængslet efter drab i Grenaa

En 15-årig dreng, der er sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng søndag aften i Grenaa, blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i surrogat på en ungdomsinstitution frem til den 18. december.