Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

19. juli 2022 12:33

Fire anholdt, sigtet for manddrab på savnet mand

Østjyllands Politi har de seneste dage gennemført en intensiv efterforskning med henblik på at klarlægge årsagen til en savnet, 45-årig mands forsvinden.
Fire personer fremstilles i dag, sigtet for manddrab på den 45-årige mand.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 40-årige Frank Nørgaard Jørgensen fra Djursland blev efterlyst lørdag, da han ikke var set siden torsdag. I forbindelse med eftersøgningen fandt Østjyllands Politi mandag den 40-åriges bil udbrændt på Gl. Fjellerupvej ved Vivild.

En intensiv efterforskning har frembragt bestyrket mistanke om, at den savnede Frank Nørgaard har været udsat for en forbrydelse i form af, at han er blevet dræbt. Efterforskningen førte til, at Østjyllands Politi mandag aften kl. 21.02 foretog en koordineret anholdelsesaktion på en adresse i Nimtofte på Djursland. Her blev fire personer anholdt – henholdsvis en 39-årig kvinde, en 23-årig kvinde, en 25-årig mand og en 39-årig mand. De er alle sigtet for manddrab samt forsætlig ildspåsættelse af en varebil.

 

 

Fremstilles i grundlovsforhør kl. 14.00

Østjyllands Politi fremstiller de fire anholdte i grundlovsforhør kl. 14.00 ved Retten i Randers. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre til grundlovsforhøret.

Østjyllands Politi er fortsat meget interesserede i at høre fra vidner, som kan have oplysninger om den savnede person og dennes køretøj.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

28. september 2023

Østjyllands Politi

Belgisk mand idømt fængsel overfald på 14-årig fodboldfan

En 18-årig belgisk ung mand er torsdag blevet idømt fem måneders ubetinget fængsel for at have overfaldet en 14-årig dansk fodboldfan og taget hans trøje tæt på stadion i Aarhus i forbindelse med en fodboldkamp.

25. september 2023

Østjyllands Politi

Formodede tyvekoster: Er det din Bamsestol?

Østjyllands Politi søger ejerne af en Bamsestol, to PH-lamper og noget sølvtøj, som blev fundet i forbindelse med en ransagning.

22. september 2023

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi lukker rockerklubhuse

På baggrund af en verserende konflikt i rocker-bandemiljøet lukker Østjyllands Politi nu to klubhuse, hvor en rockergruppering holder til.