Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

19. juli 2022 12:33

Fire anholdt, sigtet for manddrab på savnet mand

Østjyllands Politi har de seneste dage gennemført en intensiv efterforskning med henblik på at klarlægge årsagen til en savnet, 45-årig mands forsvinden.
Fire personer fremstilles i dag, sigtet for manddrab på den 45-årige mand.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 40-årige Frank Nørgaard Jørgensen fra Djursland blev efterlyst lørdag, da han ikke var set siden torsdag. I forbindelse med eftersøgningen fandt Østjyllands Politi mandag den 40-åriges bil udbrændt på Gl. Fjellerupvej ved Vivild.

En intensiv efterforskning har frembragt bestyrket mistanke om, at den savnede Frank Nørgaard har været udsat for en forbrydelse i form af, at han er blevet dræbt. Efterforskningen førte til, at Østjyllands Politi mandag aften kl. 21.02 foretog en koordineret anholdelsesaktion på en adresse i Nimtofte på Djursland. Her blev fire personer anholdt – henholdsvis en 39-årig kvinde, en 23-årig kvinde, en 25-årig mand og en 39-årig mand. De er alle sigtet for manddrab samt forsætlig ildspåsættelse af en varebil.

 

 

Fremstilles i grundlovsforhør kl. 14.00

Østjyllands Politi fremstiller de fire anholdte i grundlovsforhør kl. 14.00 ved Retten i Randers. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre til grundlovsforhøret.

Østjyllands Politi er fortsat meget interesserede i at høre fra vidner, som kan have oplysninger om den savnede person og dennes køretøj.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. maj 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for digitale krænkelser af unge piger

Retten i Randers har idømt en 20-årig mand knap to års fængsel for en lang række forsøg på ulovlig tvang samt trusler og blufærdighedskrænkelse af piger og yngre kvinder. Forholdene fandt sted over internettet, primært på Snapchat, og den 20-årige blev desuden kendt skyldig i besiddelse og udbredelse af børnepornografisk materiale.

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.