Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. marts 2022 19:02

Drabssag fra Viby: Har du set denne bil?

Østjyllands Politi offentliggør nu et billede af en bil, som kan have forbindelse til drabet på en 21-årig mand i Viby. Har du oplysninger om bilen, så kontakt politiet på tlf. 114.

bil_Viby

Kort efter, at politiet havde fundet den 21-årige, blev bilen fundet forladt på Ormslevvej, hvor den var sat i brand. Bilen var stjålet, og den havde fået monteret stjålne nummerplader. 

Hvis du har set bilen i tiden omkring kl. 1.11 natten til tirsdag, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig. 

 

Der er tale om følgende bil: 

Sølvgrå VW Golf VARIANT 2,0 FRA 2005
Særlige kendetegn : Bilen er malet med koksgrå rende langs paneler og skærmkanter ( ses på billedet ), fælge er i ”alu crome look”.
Køretøjet havde påmonteret stjålne nummerplader HG36244.


”Vi har efterforsket intensivt siden fundet af den dræbte. Vi har indhentet videooptagelser, afhørt vidner og foretaget kriminaltekniske undersøgelser. Det er på den baggrund, at vi nu kan offentliggøre fotoet af bilen, som vi mener kan have forbindelse til drabet, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.  

Fotoet af bilen er optaget tæt på krydset, hvor den 21-årige blev fundet.
Efterfølgende blev den så fundet på Ormslevvej, hvor vejen udmunder mod vest. 

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.

21. april 2024

Østjyllands Politi

Biltræf i Randers

Flere biler og motorcykler beslaglagt i forbindelse med biltræf i Randers

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.