Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. marts 2022 19:02

Drabssag fra Viby: Har du set denne bil?

Østjyllands Politi offentliggør nu et billede af en bil, som kan have forbindelse til drabet på en 21-årig mand i Viby. Har du oplysninger om bilen, så kontakt politiet på tlf. 114.

bil_Viby

Kort efter, at politiet havde fundet den 21-årige, blev bilen fundet forladt på Ormslevvej, hvor den var sat i brand. Bilen var stjålet, og den havde fået monteret stjålne nummerplader. 

Hvis du har set bilen i tiden omkring kl. 1.11 natten til tirsdag, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig. 

 

Der er tale om følgende bil: 

Sølvgrå VW Golf VARIANT 2,0 FRA 2005
Særlige kendetegn : Bilen er malet med koksgrå rende langs paneler og skærmkanter ( ses på billedet ), fælge er i ”alu crome look”.
Køretøjet havde påmonteret stjålne nummerplader HG36244.


”Vi har efterforsket intensivt siden fundet af den dræbte. Vi har indhentet videooptagelser, afhørt vidner og foretaget kriminaltekniske undersøgelser. Det er på den baggrund, at vi nu kan offentliggøre fotoet af bilen, som vi mener kan have forbindelse til drabet, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.  

Fotoet af bilen er optaget tæt på krydset, hvor den 21-årige blev fundet.
Efterfølgende blev den så fundet på Ormslevvej, hvor vejen udmunder mod vest. 

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

2. december 2022

Østjyllands Politi

Forstærket indsats mod indbrud i julemåneden

Antallet af anmeldelser om indbrud tog under corona et markant dyk, da mange arbejdede hjemme. Med mørkere dage på vej og et mere normalt hverdagsliv er bekymringen, at indbrudstallene igen kan stige. Derfor styrker Østjyllands Politi nu indsatsen mod indbrudstyve yderligere.

1. december 2022

Østjyllands Politi

37-årig mand dømt: Hjalp med at skaffe lig af vejen

En 37-årig mand blev ved torsdag ved retten i Randers idømt seks måneders fængsel for at have hjulpet til med at skjule liget af den 40-årige mand, der i juli blev dræbt på Djursland. Derudover blev han dømt for at have medvirket til brandstiftelse og bortskaffelse af beviser, da den dræbtes bil blev sat i brand.

28. november 2022

Østjyllands Politi

Læge tiltalt for endnu en krænkelse

En 30-årig læge, der oprindeligt var tiltalt for at have krænket tre kvindelige patienter, er nu blevet tiltalt for at have blufærdighedskrænket en fjerde kvinde.

Forslag