Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. marts 2022 19:02

Drabssag fra Viby: Har du set denne bil?

Østjyllands Politi offentliggør nu et billede af en bil, som kan have forbindelse til drabet på en 21-årig mand i Viby. Har du oplysninger om bilen, så kontakt politiet på tlf. 114.

bil_Viby

Kort efter, at politiet havde fundet den 21-årige, blev bilen fundet forladt på Ormslevvej, hvor den var sat i brand. Bilen var stjålet, og den havde fået monteret stjålne nummerplader. 

Hvis du har set bilen i tiden omkring kl. 1.11 natten til tirsdag, vil Østjyllands Politi meget gerne høre fra dig. 

 

Der er tale om følgende bil: 

Sølvgrå VW Golf VARIANT 2,0 FRA 2005
Særlige kendetegn : Bilen er malet med koksgrå rende langs paneler og skærmkanter ( ses på billedet ), fælge er i ”alu crome look”.
Køretøjet havde påmonteret stjålne nummerplader HG36244.


”Vi har efterforsket intensivt siden fundet af den dræbte. Vi har indhentet videooptagelser, afhørt vidner og foretaget kriminaltekniske undersøgelser. Det er på den baggrund, at vi nu kan offentliggøre fotoet af bilen, som vi mener kan have forbindelse til drabet, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen.  

Fotoet af bilen er optaget tæt på krydset, hvor den 21-årige blev fundet.
Efterfølgende blev den så fundet på Ormslevvej, hvor vejen udmunder mod vest. 

Oplysninger i sagen kan gives til politiet på tlf. 114. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

16. marts 2023

Østjyllands Politi

Ny anholdelse efter brand i Grenaa: 25-årig mand sigtet

Østjyllands Politi anholdt onsdag aften en 25-årig mand, som sigtes for brandstiftelse og forsøg på manddrab på en 19-årig mand i forbindelse med branden tirsdag aften på Campus Djursland i Grenaa.

15. marts 2023

Østjyllands Politi

19-årig kom alvorligt til skade under brand – tre personer anholdt

Østjyllands Politi har anholdt tre personer, som sættes i forbindelse med den brand, der tirsdag aften opstod på et værelse på Campus Djursland i Grenaa. En 19-årig mand fik alvorlige brandskader, men er umiddelbart uden for livsfare.

14. marts 2023

Østjyllands Politi

35-årig mand idømt fængsel for vold

Retten i Aarhus har idømt en 35-årig mand et års fængsel for flere forskellige forhold, herunder særligt at have begået flere tilfælde af grov vold over en længere periode mod en bekendt kvinde. Han nægter sig skyldig.

Forslag