Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. januar 2023 15:50

Intet mistænkeligt ved dødsfald i Stevnstrup

Der er intet, der tyder på, at den 68-årige mand, der søndag blev fundet død på en adresse i Stevnstrup ved Langå, er blevet udsat for en kriminel handling. Den mand, der var anholdt i sagen, er derfor blevet løsladt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

En 68-årig mand blev søndag eftermiddag fundet død i sit hjem i Stevnstrup ved Langå, og da der var flere mistænkelige forhold omkring dødsfaldet, påbegyndte Østjyllands Politi en efterforskning af sagen. I den forbindelse blev der blandt andet blev foretaget en række afhøringer og tekniske undersøgelser.

 

Den indledende efterforskning førte til anholdelsen af tre mænd, hvoraf to hurtigt blev løsladt, mens en tredje var anholdt fra søndag eftermiddag frem til mandag eftermiddag.

Den retsmedicinske undersøgelse af den afdøde 68-årige blev foretaget mandag. Undersøgelsen viste ingen tegn på, at den afdøde skulle have været udsat for en forbrydelse.

 

På baggrund af de retsmedicinske undersøgelser og resultatet af de efterforskningsskridt, som politiet har foretaget, er der altså ikke noget, der tyder på, at der er sket en kriminel handling.

 

De pårørende er underrettet og Østjyllands Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

27. marts 2024

Østjyllands Politi

46-årig mand anholdt efter drab på 41-årig

Østjyllands Politi har tirsdag aften anholdt en 46-årig mand kort tid efter, at en 41-årig mand blev dræbt af knivstik på Retspsykiatrisk Afdeling i Skejby. De pårørende er underrettet.

22. marts 2024

Østjyllands Politi

29 anholdte: Østjysk indbrudsindsats fortsætter – for det gør tyvene også

Østjyllands Politi har de seneste par måneder arbejdet intensivt med at nedbringe antallet af indbrud, og det har givet resultater. Men i påskeferien er tyvene normalt ekstra aktive, og politiet beder derfor borgerne om at være særligt opmærksomme i den kommende uge.

20. marts 2024

Østjyllands Politi

Idømt et års fængsel for lang række butikstyverier

Retten i Aarhus har idømt en 40-årig mand et års fængsel for flere end 70 forskellige tilfælde af tyveri og berigelseskriminalitet. Kriminaliteten er primært blevet begået sidste år i butikker og forretninger i det centrale Aarhus i form af diverse forskellige indbrudstyverier.