Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

29. februar 2024 14:07

Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

I forbindelse med en lang række anmeldelser om tyveri af sidespejle, efterlyser Østjyllands Politi et specifikt udenlandsk køretøj. Det er politiets klare formodning, at det pågældende køretøj har en relation til de mange sidespejlstyverier, der i løbet af den seneste uges tid er blevet begået i forskellige aarhusianske bydele.

Grå toyota litauen

Har du set denne sølvgrå Toyota Corolla på litauiske nummerplader?

 

I så fald bedes du snarest muligt kontakte Østjyllands Politi via telefonnummer 114.

 

Det er politiets klare formodning, at køretøjet har en nær relation til gerningsmændene bag de mange nylige anmeldelser om tyveri af sidespejle, som særligt har ramt bilejere af dyrere bilmærker i flere aarhusianske bydele over den seneste uges tid.

 

Forinden tyverierne i det østjyske er der blevet begået en lang række lignende tyverier af sidespejle i Københavnsområdet, og derfor kan gerningsmændene og det efterlyste køretøj også have bevæget sig videre rundt i landet.

 

”Hvis man ser køretøjet, skal man ikke selv tage kontakt til personerne, men i stedet underrette sit nærmeste politi og fortælle om sine iagttagelser. Politiet kan kontaktes på telefonnummer 114,” siger vicepolitiinspektør ved Østjyllands Politi Flemming Nørgaard.

 

Det pågældende køretøj er nærmere bestemt en grå/sølvgrå Toyota Corolla Verso på litauiske nummerplader med ét af følgende to mulige registreringsnumre: GJO699 eller GUO699.

 

Østjyllands Politi er blevet gjort bekendt med køretøjet i forbindelse med en målrettet indsats mod de mange nylige anmeldelser om sidespejlstyverier, hvor politiet i den forbindelse blandt andet har gennemset en lang række overvågningsvideoer og modtaget flere brugbare oplysninger fra borgerne.

 

På forhånd mange tak for hjælpen med at få udfundet det pågældende køretøj.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.