Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

15. april 2021 11:28

Skud affyret i Aarhus – mænd på scootere efterlyses

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 16.25 anmeldelser fra flere borgere om, at der var affyret flere skud hen over vognbanerne i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Ifølge flere vidner blev skuddene affyret mod et ukendt mål af to mørkklædte mænd på en scooter, og politiet var hurtigt massivt til stede i området. Gerningsmændene var kørt fra stedet, og det lykkedes ikke at finde frem til dem.  

På stedet blev der fundet seks patronhylstre, og det viste sig, at en tilfældigt forbipasserende bil var blevet ramt i skærmkassen over venstre baghjul af et af skuddene. Den kvinde, der kørte bilen, var uskadt. Der var umiddelbart intet tegn på, at nogen var blevet ramt. 

Østjyllands Politi patruljerede i løbet af hele aftenen og natten konstant på vejene omkring krydset, og vil også den kommende tid være ekstra til stede i området. 

 

”Det er jo helt uacceptabelt, at der bliver skudt hen over en stærkt trafikeret vej, og vi tager den her sag meget alvorligt og efterforsker den intensivt. Vores klare formodning er, at motivet til skudepisoden skal findes i en intern konflikt i det kriminelle miljø, og vi er overbeviste om, at gerningsmændene havde et helt bestemt mål, de ville ramme, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

 

Har du set mændene på scooteren?

Efterforskerne forsøger nu at finde frem til de to mænd på scooteren og hører meget gerne fra vidner, som har set de to mørkklædte mænd på en sort PGO-scooter uden nummerplader i Aarhus i går. 

”Vi har allerede afhørt en lang række vidner, der var på stedet, men vi hører gerne fra andre, som måske har set scooteren køre rundt et andet sted i Aarhus enten før eller efter selve skudepisoden,” siger Lennart Glerup. 

 

Har du oplysninger til politiet, kan du ringe 114. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

12. maj 2021

Østjyllands Politi

Tre måneders fængsel for vidnetrusler mod politiassistent

En 26-årig mand blev onsdag ved Retten i Aarhus idømt tre måneders ubetinget fængsel for vidnetrusler rettet mod en politiassistent og hans familie.

11. maj 2021

Østjyllands Politi

Fire vanvidskøretøjer beslaglagt på tre timer

Èn enkelt færdselsbetjent fra Østjyllands Politi beslaglagde mandag aften fire køretøjer på grund af vanvidskørsel – tre af dem på den samme strækning i Åbyhøj.

11. maj 2021

Østjyllands Politi

Vanvidsbilist fik skærpet straf for at bringe andres liv i fare

En 29-årig mand er blevet idømt et år og fire måneders fængsel og otte års frakendelse af førerretten for vanvidskørsel, hvor han undervejs bragte fire personers liv i fare.