Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

15. april 2021 11:28

Skud affyret i Aarhus – mænd på scootere efterlyses

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 16.25 anmeldelser fra flere borgere om, at der var affyret flere skud hen over vognbanerne i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Ifølge flere vidner blev skuddene affyret mod et ukendt mål af to mørkklædte mænd på en scooter, og politiet var hurtigt massivt til stede i området. Gerningsmændene var kørt fra stedet, og det lykkedes ikke at finde frem til dem.  

På stedet blev der fundet seks patronhylstre, og det viste sig, at en tilfældigt forbipasserende bil var blevet ramt i skærmkassen over venstre baghjul af et af skuddene. Den kvinde, der kørte bilen, var uskadt. Der var umiddelbart intet tegn på, at nogen var blevet ramt. 

Østjyllands Politi patruljerede i løbet af hele aftenen og natten konstant på vejene omkring krydset, og vil også den kommende tid være ekstra til stede i området. 

 

”Det er jo helt uacceptabelt, at der bliver skudt hen over en stærkt trafikeret vej, og vi tager den her sag meget alvorligt og efterforsker den intensivt. Vores klare formodning er, at motivet til skudepisoden skal findes i en intern konflikt i det kriminelle miljø, og vi er overbeviste om, at gerningsmændene havde et helt bestemt mål, de ville ramme, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

 

Har du set mændene på scooteren?

Efterforskerne forsøger nu at finde frem til de to mænd på scooteren og hører meget gerne fra vidner, som har set de to mørkklædte mænd på en sort PGO-scooter uden nummerplader i Aarhus i går. 

”Vi har allerede afhørt en lang række vidner, der var på stedet, men vi hører gerne fra andre, som måske har set scooteren køre rundt et andet sted i Aarhus enten før eller efter selve skudepisoden,” siger Lennart Glerup. 

 

Har du oplysninger til politiet, kan du ringe 114. 

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

20. maj 2022

Østjyllands Politi

Kvinde sigtet for drab og drabsforsøg i plejehjemssag

Østjyllands Politi offentliggør nu sigtelserne i en i medierne meget omtalt sag fra et plejecenter i Randers.

18. maj 2022

Østjyllands Politi

Ung mand idømt fængsel og langt nattelivsforbud

Et overfald på en dørmand i Aarhus var med til at give en 22-årig mand en fængselsstraf på et år og en måned og et halvandet års langt nattelivsforbud.

12. maj 2022

Østjyllands Politi

Hverdagshelte fik dusør af Østjyllands Politi

I sidste uge modtog fem af hverdagens helte i Østjylland stor tak og dusører for deres flotte indsatser.