Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. juni 2021 15:50

61-årig mand sigtet for forsøg på manddrab

Østjyllands Politi har anholdt og sigtet en 61-årig mand for forsøg på manddrab, efter at hans 62-årige samlever onsdag morgen blev indlagt på hospitalet i kritisk tilstand med livstruende skader, som politiet mistænker skyldes vold.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 61-årige mand fremstilles torsdag kl. 7.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus. 
 
Det var den 61-årige, der onsdag omkring kl. 6.00 ringede 112 og fortalte, at hans samlever var ukontaktbar og havde brug for hjælp. 
 
Kvinden blev kørt på hospitalet i kritisk tilstand, og på baggrund af hendes skader kontaktede hospitalet politiet, der kort tid efter anholdt den 61-årige på parrets adresse i Lystrup. To andre personer, der har relation til kvinden, befandt sig på adressen, og de var kortvarigt anholdt, mens deres rolle i sagen blev undersøgt. De mistænkes dog p.t. ikke i sagen. 
 
I løbet af onsdag har Østjyllands Politi foretaget en række tekniske undersøgelser på adressen i Lystrup og afhørt flere personer, og efterforskningen pågår stadig. 
 
Anklagemyndigheden vil af hensyn til efterforskningen anmode om lukkede døre ved grundlovsforhøret, og Østjyllands Politi ønsker derfor på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. februar 2024

Østjyllands Politi

Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

I forbindelse med en lang række anmeldelser om tyveri af sidespejle, efterlyser Østjyllands Politi et specifikt udenlandsk køretøj. Det er politiets klare formodning, at det pågældende køretøj har en relation til de mange sidespejlstyverier, der i løbet af den seneste uges tid er blevet begået i forskellige aarhusianske bydele.

24. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

21. februar 2024

Østjyllands Politi

Indbrud blev til røveri: 47-årig idømt to års fængsel

En 47-årig mand blev ved Retten i Aarhus idømt to års fængsel for tre indbrud, hvoraf det ene udviklede sig til et røveri.