Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. september 2020 10:36

Mistænkt for narkohandel anholdt i Tyskland

En 25-årig mand, som mistænkes for at have været involveret i en stor narkohandel, der kædes sammen med skuddrabet ved travbanen i Aarhus, er blevet anholdt i Tyskland.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har et stykke tid søgt efter den 25-årige, som også er blevet efterlyst med navn og foto i offentligheden. Tirsdag aften anholdt tysk politi uden større dramatik så den 25-årige i Tyskland. Han er fortsat i tysk politis varetægt, og Østjyllands Politi har anmodet om at få ham udleveret. 

Han mistænkes for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper. Det var formentligt stridigheder omkring handlen, som førte til drabet den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. 

”Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

 

Østjyllands Politi opfordrer de medier og borgere, der har delt efterlysningen af den 25-årige om at slette hans navn og foto, da han nu er i politiets varetægt. 

Der sidder p.t. fire mænd varetægtsfængslet i sagen – en af dem er sigtet for selve drabet. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.