Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

16. september 2020 10:36

Mistænkt for narkohandel anholdt i Tyskland

En 25-årig mand, som mistænkes for at have været involveret i en stor narkohandel, der kædes sammen med skuddrabet ved travbanen i Aarhus, er blevet anholdt i Tyskland.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har et stykke tid søgt efter den 25-årige, som også er blevet efterlyst med navn og foto i offentligheden. Tirsdag aften anholdt tysk politi uden større dramatik så den 25-årige i Tyskland. Han er fortsat i tysk politis varetægt, og Østjyllands Politi har anmodet om at få ham udleveret. 

Han mistænkes for at have været med til en større hashhandel i millionklassen mellem to persongrupper. Det var formentligt stridigheder omkring handlen, som førte til drabet den 22. juli ved Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. 

”Vi har et rigtig godt samarbejde med tysk politi, og det var medvirkende til, at vi nu har fået fat i den mistænkte. Vi er fortsat i fuld gang med efterforskningen af både selve drabet og narkohandlen, som vi mener hænger tæt sammen, ” siger vicepolitiinspektør Lennart Glerup. 

 

Østjyllands Politi opfordrer de medier og borgere, der har delt efterlysningen af den 25-årige om at slette hans navn og foto, da han nu er i politiets varetægt. 

Der sidder p.t. fire mænd varetægtsfængslet i sagen – en af dem er sigtet for selve drabet. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

14. januar 2021

Østjyllands Politi

Stedfar dømt for grov mishandling af baby

En 42-årig mand er ved Retten i Randers i en nævningesag blevet idømt fem års fængsel for flere gange i august og september 2019 at have udsat sin lille stedsøn for grov vold og mishandling.

9. januar 2021

Østjyllands Politi

Travl aften for færdselspolitiet i Aarhus

Østjyllands Politis færdselsafdeling havde fredag aften nok at se til, da de kørte en målrettet indsats omkring Ringvejen i Aarhus med særlig fokus på det vestlige Aarhus.

6. januar 2021

Østjyllands Politi

Håndværker idømt stor bøde efter gasulykke

En vvs’er er ved Retten i Randers blevet idømt en bøde på 40.000 kroner for at have sjusket med sikkerheden, da en af hans ansatte installerede en gasvandvarmer, der endte med at eksplodere, så en kvinde fik flere forbrændinger på kroppen.