Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

26. februar 2021 08:26

30-årig narkohandler dømt: Solgte på Snapchat

En 30-årig mand blev i januar afsløret som narkohandler, da han via Snapchat forsøgte at sælge hash til det, der viste sig at være en betjent.

Retten i Randers gulvtæppe logo

Foto: Østjyllands Politi

Halvanden måned senere blev han i Retten i Randers idømt 10 måneders ubetinget fængsel ved at have været i besiddelse af ca. 1 kilo hash og 100 gram kokain med henblik på videreoverdragelse.  

Det var den 7. januar, at den 30-årige sammen med en anden mand mødte op ud for en adresse i Randers NØ, hvor de troede, de havde en aftale med en hashkøber. I stedet dukkede betjente fra Østjyllands Politis specialpatrulje op, og begge mænd blev anholdt. 

Den 30-årige havde nogle salgsposer med en mindre mængde stoffer på sig, og derudover havde han en mobiltelefon, hvor Snapchat-kontoen var åben. 

 

Fandt narkoregnskab i lejligheden

Ved en efterfølgende ransagning af mandens lejlighed i Randers C fandt politiet en del salgsposer med kokain og hash, nogle tusinde kroner i kontanter, en digitalvægt og et narkoregnskab. 

Ud fra narkofundet, salgsposerne og regnskabet blev det vurderet, at den 30-årige havde været i besiddelse af minimum 100 gram kokain og minimum et kilo hash, som både skulle bruges til videresalg og eget forbrug. 

Dagen efter anholdelsen blev den 30-årige varetægtsfængslet, og dét har han været indtil onsdag, hvor dommen faldt. 

”Det er blandt andet på baggrund af effektivt politiarbejde, at den 30-årige mindre end to måneder efter sin anholdelse, blev dømt i sagen. Jeg er tilfreds med dommen, der afspejler, at retten ser med alvor på besiddelse af narko, særligt når det sker med henblik på videreoverdragelse”, siger senioranklager Jakob Beyer.  

Den 30-årige erkendte alle forhold og ankede ikke dommen. 

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

16. april 2021

Østjyllands Politi

Politiet indfører visitationszoner efter skud i Aarhus

Østjyllands Politi indfører fredag den 16. april kl. 20.00 visitationszoner i Gellerupparken/Toveshøj og Trillegården/Herredsvang i det vestlige Aarhus.

15. april 2021

Østjyllands Politi

19-årig mand frifundet for voldtægt – dømt for tilsnigelse

En 19-årig mand er torsdag ved Retten i Aarhus blevet idømt seks måneders fængsel for at have tilsneget sig samleje med en kvinde, der forvekslede ham med en anden.

15. april 2021

Østjyllands Politi

Skud affyret i Aarhus – mænd på scootere efterlyses

Østjyllands Politi fik onsdag kl. 16.25 anmeldelser fra flere borgere om, at der var affyret flere skud hen over vognbanerne i krydset Silkeborgvej/Vestre Ringgade i Aarhus.