Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

25. februar 2021 14:44

Ni personer anholdt under politi-aktion på Fyn

Særlig Efterforskning Vest anholdt torsdag i en koordineret aktion med Fyns Politi ni personer med tilknytning til bandemiljøet i Odense.

Særlig Efterforskning Vest

Foto: Østjyllands Politi

Anholdelserne skete på flere adresser i Odense og Svendborg. De anholdte er syv mænd og to kvinder i alderen 23 til 49 år, og de sigtes bl.a. for overtrædelse af narkolovgivningen og forsøg på røveri samt forsøg på grov vold. 

Flere af de anholdte vil fredag formiddag blive fremstillet i grundlovsforhør ved Retten i Odense. Da anklagemyndigheden anmoder om lukkede døre ved grundlovsforhøret, ønsker Særlig Efterforskning Vest p.t. ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Tidspunkt for fremstillingerne vil blive meldt ud fredag morgen. 
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

10. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at blotte sig for fremmed kvinde

Retten i Randers har idømt en 32-årig mand 20 dages fængsel for at have berørt en fremmed kvinde på numsen og blottet sig foran en anden. Begge episoder af blufærdighedskrænkelse blev begået i juni sidste år.

6. april 2024

Østjyllands Politi

Vidner søges: Politiet efterforsker voldsomt overfald i Aarhus

Østjyllands Politi leder p.t. efter to gerningsmænd til et voldsomt overfald lørdag formiddag i Aarhus C, hvor en 35-årig mand blev slået i hovedet med et slagvåben.

5. april 2024

Østjyllands Politi

Politiet efterforsker sag om trusler og vold på skole i Aarhus N

Østjyllands Politi efterforsker p.t. en episode, hvor 4-5 unge mænd fredag formiddag kom ind på Katrinebjergskolen i Aarhus N og truede nogle elever med kniv og udsatte dem for vold. Umiddelbart er to elever blevet truet, mens to er blevet skubbet, slået eller sparket, men ingen af dem er kommet alvorligt til skade.