Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. december 2019

RETTELSE: Otte måneders fængsel for at stalke kvinde

En 23-årig mand fra Brabrand er ved Retten i Aarhus blevet idømt otte måneders ubetinget fængsel for gentagne gange at have overtrådt det tilhold, han har mod en 23-årig kvinde, som han har gået i klasse med.

Retten i Aarhus gulvtæppe logo

Foto: Østjyllands Politi

Det fremgik af tidligere udsendte pressemeddelelse, at kvinden og manden har haft et forhold til hinanden. Dette er ikke korrekt. Vi beklager fejlen. 

 

 

Den 23-årige blev dømt for i mange tilfælde i løbet af i år at have ringet til kvinden, skrevet til hende via sms’er og sociale medier og opsøgt hende på gaden og andre steder, selvom han havde et tilhold. Han blev desuden kendt skyldig i at have truet kvinden på livet via flere beskeder på Messenger. 

Han blev anholdt i begyndelsen af juli og har siden siddet varetægtsfængslet i sagen.  

I 2017 blev manden også dømt for at overtræde tilholdet mod kvinden, men han fortsatte altså senere med at kontakte hende. 

Anklager i sagen Jakob Beyer er tilfreds med dommen. 

”Den 23-årige kvinde er blevet forfulgt og chikaneret på alle tænkelige måder, både personligt og via beskeder og telefonopkald. Derfor er jeg tilfreds med, at retten med dommen har vist, at det kan få en alvorlig konsekvens på den måde at stalke en anden person, ” siger anklageren. 

Den 23-årige udtog sig betænkningstid i forhold til at anke. 

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641
 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

16. januar 2020

Østjyllands Politi

14 anholdt i sag om frihedsberøvelse

Østjyllands Politi har i nat, i samarbejde med Sydøstjyllands Politi, anholdt 14 personer, der sigtes for ulovlig frihedsberøvelse. De fremstilles alle i grundlovsforhør i Retten i Aarhus kl. 16.00

16. januar 2020

Østjyllands Politi

Omfattende indsmugling af kokain fra Danmark til Norge

Særlig Efterforskning Vest (SEV) har, i samarbejde med det norske politis specialenhed Kripos, gennemført en længerevarende international efterforskning målrettet omfattende indsmugling af kokain fra Danmark til Norge.

15. januar 2020

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi skal have ny politidirektør

Politidirektør i Østjyllands Politi Helle Kyndesen overtager 1. april stillingen som politidirektør i Midt- og Vestjyllands Politi. Der er endnu ikke sat navn på den nye politidirektør i Østjylland.

Afvis cookies