Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. august 2019

Politiaktion i Bispehaven

Østjyllands Politi har søndag eftermiddag gennemført en større politiaktion i Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Søndag kl. 11.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig med sin 4-årige datter i en lejlighed på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet for at få kontakt til den 27-årige mand, da der var frygt for, at han måske ville gøre skade på den 4-årige pige.

I forbindelse med aktionen blev de øvrige beboer i opgangen evakueret, da politiet ikke ville tage nogen chancer, inden man havde det fulde overblik over situationen. Der var dog på intet tidspunkt nogen fare for de øvrige beboere. 

 

Udramatisk anholdelseaktion

Politiet fik hurtigt kontakt til personerne i lejligheden, og der blev løbende forhandlet og kommunikeret, inden det kort før kl. 16.00 blev besluttet at trænge ind i lejligheden. Indtrængningen forløb helt udramatisk, og den 27-årige mand blev anholdt uden problemer. Den 4-årige pige var ikke kommet til skade og har det efter omstændighederne godt. 

Den 27-årige mand er foreløbigt blevet sigtet for trusler på livet og vil blive kørt ind til politigården i Aarhus til afhøring, hvorefter der skal tages stilling til, hvorvidt han mandag skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet vil fortsat være i lejligheden nogen tid endnu for at foretage ransagninger og undersøgelser på stedet. De evakuerede beboere har fået lov at vende retur til deres lejligheder. 

Af hensyn til det videre efterforskningsarbejde ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

12. februar 2020

Østjyllands Politi

Brød ind i villa – idømt fængselsstraf dagen efter

Dagen efter, at en litauisk indbrudstyv blev anholdt på fersk gerning, blev han idømt ubetinget fængsel i et år og to måneder, som han skal afsone med det samme. Dommen skyldes blandt andet, at den 39-årige litauer havde forbud mod overhovedet at opholde sig i Danmark.

11. februar 2020

Østjyllands Politi

Stjal våben og gravede dem ned – idømt flere års fængsel

En 43-årig mand blev tirsdag ved Retten i Randers idømt to år og otte måneders ubetinget fængsel for at have stjålet flere skydevåben og en stor mængde ammunition fra en villa i Grenaa og transporteret dem til en adresse på Djursland.

10. februar 2020

Østjyllands Politi

Dømt for at tømme en peberspray i Lidl

En nu 69-årig mand er ved Retten i Aarhus blevet idømt tre måneders betinget fængsel for at have tømt en peberspray i Lidl i Viby i oktober sidste år.

Afvis cookies