Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

4. august 2019

Politiaktion i Bispehaven

Østjyllands Politi har søndag eftermiddag gennemført en større politiaktion i Bispehaven i det vestlige Aarhus.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Søndag kl. 11.56 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 27-årig mand havde forskanset sig med sin 4-årige datter i en lejlighed på Hasle Centervej i Bispehaven i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi sendte flere patruljer til stedet for at få kontakt til den 27-årige mand, da der var frygt for, at han måske ville gøre skade på den 4-årige pige.

I forbindelse med aktionen blev de øvrige beboer i opgangen evakueret, da politiet ikke ville tage nogen chancer, inden man havde det fulde overblik over situationen. Der var dog på intet tidspunkt nogen fare for de øvrige beboere. 

 

Udramatisk anholdelseaktion

Politiet fik hurtigt kontakt til personerne i lejligheden, og der blev løbende forhandlet og kommunikeret, inden det kort før kl. 16.00 blev besluttet at trænge ind i lejligheden. Indtrængningen forløb helt udramatisk, og den 27-årige mand blev anholdt uden problemer. Den 4-årige pige var ikke kommet til skade og har det efter omstændighederne godt. 

Den 27-årige mand er foreløbigt blevet sigtet for trusler på livet og vil blive kørt ind til politigården i Aarhus til afhøring, hvorefter der skal tages stilling til, hvorvidt han mandag skal fremstilles i grundlovsforhør. Politiet vil fortsat være i lejligheden nogen tid endnu for at foretage ransagninger og undersøgelser på stedet. De evakuerede beboere har fået lov at vende retur til deres lejligheder. 

Af hensyn til det videre efterforskningsarbejde ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

20. september 2019

Østjyllands Politi

Seks et halvt års fængsel til østjyske narkohandlere

Fire forskellige narkohandlere fra Østjylland er uafhængigt af hinanden blevet idømt samlet seks et halvt års fængsel i løbet af de seneste to uger.

19. september 2019

Østjyllands Politi

44-årig mand dømt for voldtægt

En 44-årig mand fra Aarhus er torsdag ved Retten i Aarhus blevet idømt et år og to måneders fængsel og en advarsel om udvisning af landet for at have voldtaget en 34-årig kvinde.

19. september 2019

Østjyllands Politi

Litauere dømt for organiserede indbrud i cykelforretninger

Tre litauiske mænd er blevet idømt fængselsstraffe og udvisning af landet for indbrud og tyverier af dyre specialcykler til en værdi af ca. en million kroner.

Afvis cookies