Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

6. april 2024 13:20

Vidner søges: Politiet efterforsker voldsomt overfald i Aarhus

Østjyllands Politi leder p.t. efter to gerningsmænd til et voldsomt overfald lørdag formiddag i Aarhus C, hvor en 35-årig mand blev slået i hovedet med et slagvåben.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Lørdag kl. 09.45 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde overfaldet en mand på gaden ud for en adresse på Viborgvej, tæt på Ringkøbingvej, og flere patruljer kørte til stedet. 

Den 35-årige blev kørt til behandling for flere skader, som dog umiddelbart ikke er livstruende. 

Gerningsmændene var væk, da politiet kom frem, men Østjyllands Politi har sikret flere spor på stedet og afhørt en række vidner. 

 

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114

”Ud fra de oplysninger vi har fundet frem til i den indledende efterforskning, så tyder det på, at overfaldet har bund i en konflikt mellem nogle enkelte personer og en uenighed, der opstår ude på stedet. Det er et groft overfald, og en sag vi tager meget alvorligt, og vi har  iværksat en intensiv efterforskning,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby. 

Selvom Østjyllands Politi allerede har afhørt flere vidner, hører de alligevel meget gerne fra borgere, der har set overfaldet eller har oplysninger i sagen. Ved du noget, kan du kontakte politiet på tlf. 114. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.