Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

6. april 2024 13:20

Vidner søges: Politiet efterforsker voldsomt overfald i Aarhus

Østjyllands Politi leder p.t. efter to gerningsmænd til et voldsomt overfald lørdag formiddag i Aarhus C, hvor en 35-årig mand blev slået i hovedet med et slagvåben.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Lørdag kl. 09.45 fik politiet en anmeldelse om, at to mænd havde overfaldet en mand på gaden ud for en adresse på Viborgvej, tæt på Ringkøbingvej, og flere patruljer kørte til stedet. 

Den 35-årige blev kørt til behandling for flere skader, som dog umiddelbart ikke er livstruende. 

Gerningsmændene var væk, da politiet kom frem, men Østjyllands Politi har sikret flere spor på stedet og afhørt en række vidner. 

 

Vidner kan kontakte politiet på tlf. 114

”Ud fra de oplysninger vi har fundet frem til i den indledende efterforskning, så tyder det på, at overfaldet har bund i en konflikt mellem nogle enkelte personer og en uenighed, der opstår ude på stedet. Det er et groft overfald, og en sag vi tager meget alvorligt, og vi har  iværksat en intensiv efterforskning,” siger vicepolitiinspektør Thomas Schouby. 

Selvom Østjyllands Politi allerede har afhørt flere vidner, hører de alligevel meget gerne fra borgere, der har set overfaldet eller har oplysninger i sagen. Ved du noget, kan du kontakte politiet på tlf. 114. 

Af hensyn til den videre efterforskning ønsker Østjyllands Politi på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere detaljer om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

21. maj 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for digitale krænkelser af unge piger

Retten i Randers har idømt en 20-årig mand knap to års fængsel for en lang række forsøg på ulovlig tvang samt trusler og blufærdighedskrænkelse af piger og yngre kvinder. Forholdene fandt sted over internettet, primært på Snapchat, og den 20-årige blev desuden kendt skyldig i besiddelse og udbredelse af børnepornografisk materiale.

17. maj 2024

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt behandlingsdom for at viderestille myndigheders telefonnumre til sig selv

Retten i Randers har kendt en 42-årig mand skyldig i flere forhold af såkaldt uberettiget udøvelse af offentlig myndighed ved blandt andet at have formået at få viderestillet Psykiatrifondens og Region Midtjyllands telefonnumre til sit eget nummer. Den 42-årige blev ved retten idømt en behandlingsdom.

13. maj 2024

Østjyllands Politi

26-årig idømt 8 års fængsel og udvist efter drabsforsøg

En 26-årig mand blev mandag idømt otte års ubetinget fængsel og udvist for bestandigt for forsøg på manddrab og brandstiftelse ved den 14. marts sidste år at have sat ild på et kollegieværelse i Grenaa, hvor en 19-årig mand befandt sig.