Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. oktober 2023 10:43

Sigtet for drab efter mistænkeligt dødsfald

En 49-årig mand blev søndag morgen fundet i kritisk tilstand på en adresse i Aarhus V, og kort efter afgik han ved døden. Tre personer blev efterfølgende anholdt og sigtet for manddrab.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Alle tre blev søndag aften fremstillet i grundlovsforhør med henblik på at få opretholdt deres anholdelse, mens politiet efterforsker sagen nærmere. 

Ved grundlovsforhøret valgte retten at løslade en 26-årig kvinde og en 46-årig mand, mens en 30-årig mand fik opretholdt sin anholdelse i 3 x 24 timer. Han blev fremstillet in absentia, da han er p.t. er syg og er indlagt. 

De tre personer er sigtet for manddrab ved søndag mellem ca. kl. 03.30 og ca. kl. 6.30 på ukendt måde i en lejlighed på Peter Fabers Vej i Aarhus V at have forårsaget den 49-åriges død. Derudover er de sigtet for at have efterladt den 49-årige i hjælpeløs tilstand. 

 

Skal have foretaget flere tekniske undersøgelser

”Der er nogle mistænkelige forhold ved dødsfaldet, der gør, at vi ikke kan udelukke, at der er sket en kriminel handling, og derfor får vi hurtigt sat en større efterforskning i gang. Det leder så til anholdelsen af de tre personer. Vi er på et tidligt punkt i efterforskningen, og derfor er der på nuværende tidspunkt en række ubekendte forhold, der skal efterforskes i sagen, hvor vi bl.a. mangler at få fastslået dødsårsagen. Den 30-årige er den hovedmistænkte i sagen, og nu har retten givet os nogle dage til at efterforske sagen yderligere og få foretaget flere tekniske undersøgelser, som kan gøre os klogere på, hvad der skete på adressen, ” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard og tilføjer: 

”De involverede er en del af et misbrugsmiljø, og de sigtede og den afdøde 49-årige mand kendte hinanden. Men af hensyn til den videre efterforskning kan vi ikke fortælle yderligere om sagen på nuværende tidspunkt. ”

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 16.00 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

16. juli 2024

Østjyllands Politi

Mand og kvinde efter ransagning i sag om indsmugling af kokain

Østjyllands Politi foretog mandag eftermiddag anholdelse af en 40-årig mand og en 39-årig kvinde på en adresse i Nimtofte. Manden og kvinden blev tirsdag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Randers efter et tip fra Toldstyrelsen om indsmugling af kokain.

11. juli 2024

Østjyllands Politi

Politiet ophæver visitationszone i Viby

Østjyllands Politi ophæver nu den visitationszone, der i fredags blev oprettet i et mindre område i Viby efter flere episoder mellem nogle personer i det kriminelle miljø.

10. juli 2024

Østjyllands Politi

To mænd løsladt i drabssag

Østjyllands Politi løslod tirsdag to mænd på 32 og 33 år, der har siddet varetægtsfængslet i en sag, hvor de er sigtet for medvirken til drabet på en 25-årig mand den 26. juni på en p-plads i Viby J.