Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

23. oktober 2023 10:43

Sigtet for drab efter mistænkeligt dødsfald

En 49-årig mand blev søndag morgen fundet i kritisk tilstand på en adresse i Aarhus V, og kort efter afgik han ved døden. Tre personer blev efterfølgende anholdt og sigtet for manddrab.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Alle tre blev søndag aften fremstillet i grundlovsforhør med henblik på at få opretholdt deres anholdelse, mens politiet efterforsker sagen nærmere. 

Ved grundlovsforhøret valgte retten at løslade en 26-årig kvinde og en 46-årig mand, mens en 30-årig mand fik opretholdt sin anholdelse i 3 x 24 timer. Han blev fremstillet in absentia, da han er p.t. er syg og er indlagt. 

De tre personer er sigtet for manddrab ved søndag mellem ca. kl. 03.30 og ca. kl. 6.30 på ukendt måde i en lejlighed på Peter Fabers Vej i Aarhus V at have forårsaget den 49-åriges død. Derudover er de sigtet for at have efterladt den 49-årige i hjælpeløs tilstand. 

 

Skal have foretaget flere tekniske undersøgelser

”Der er nogle mistænkelige forhold ved dødsfaldet, der gør, at vi ikke kan udelukke, at der er sket en kriminel handling, og derfor får vi hurtigt sat en større efterforskning i gang. Det leder så til anholdelsen af de tre personer. Vi er på et tidligt punkt i efterforskningen, og derfor er der på nuværende tidspunkt en række ubekendte forhold, der skal efterforskes i sagen, hvor vi bl.a. mangler at få fastslået dødsårsagen. Den 30-årige er den hovedmistænkte i sagen, og nu har retten givet os nogle dage til at efterforske sagen yderligere og få foretaget flere tekniske undersøgelser, som kan gøre os klogere på, hvad der skete på adressen, ” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard og tilføjer: 

”De involverede er en del af et misbrugsmiljø, og de sigtede og den afdøde 49-årige mand kendte hinanden. Men af hensyn til den videre efterforskning kan vi ikke fortælle yderligere om sagen på nuværende tidspunkt. ”

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.

21. april 2024

Østjyllands Politi

Biltræf i Randers

Flere biler og motorcykler beslaglagt i forbindelse med biltræf i Randers

19. april 2024

Østjyllands Politi

Tæt lørdagstrafik i Randers forventes i forbindelse med biltræf

Lørdag eftermiddag og aften vil en større gruppe bilentusiaster samle sig i Randers for at dele deres fælles interesse for køretøjer. Østjyllands Politi vil i den forbindelse også være til stede byen for at opretholde trafiksikkerheden. Det er politiets forventning, at der dagen igennem vil være tæt trafik på vejene og forlænget rejsetid i og omkring Randers by.