Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

26. oktober 2020 11:35

To omkommet i færdselsuheld ved Rønde

To mænd på henholdsvis 20 og 83 år er mandag formiddag afgået ved døden som følge af et alvorligt færdselsuheld på motortrafikvejen ved Rønde.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Mandag kl. 07.57 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at der var sket et alvorligt færdselsuheld på motortrafikvejen ved Rønde. De foreløbige undersøgelser på stedet tyder på, at en 20-årig mandlig bilist kom kørende på motortrafikvejen i østlig retning, da han i forbindelse med en overhaling af en lastbil påkørte en modkørende personbil, der blev ført af en 83-årig mand, hvorefter han kørte frontalt ind i en modkørende lastbil.

Den 20-årige mand og den 83-årige mand afgik begge umiddelbart efter ved døden som følge af uheldet. Deres pårørende er blevet underrettet.

Motortrafikvejen mellem Randersvej og Flintbakken har været helt spærret i begge retninger siden uheldet, og politi og redningsberedskab arbejder fortsat på uheldsstedet. Der er også blevet tilkaldt en bilinspektør, der skal undersøge uheldet nærmere.

 

Uheldet gav en del kødannelse, som nu er blevet afviklet. Den øvrige trafik bliver dirigeret uden om uheldsstedet. Det er på nuværende tidspunkt ikke muligt at give en tidshorisont på, hvor længe vejen vil være spærret.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

25. november 2020

Østjyllands Politi

Vis corona-hensyn på Black Friday, i julehandlen og til julearrangementer

Østjyllands Politi opfordrer til omtanke og hensyn både indendørs og udendørs, nu hvor julen for alvor nærmer sig.

20. november 2020

Østjyllands Politi

Seks mænd nu dømt i stor amfetamin-sag

Tre mænd har i løbet af den seneste uge fået dom for deres rolle i et større narkonetværk, der står bag organiseret handel med amfetamin.

20. november 2020

Østjyllands Politi

Politiet forstætter den intensive færdselsindsats i det vestlige Aarhus

Østjyllands Politi har den seneste tid haft øget fokus på færdslen i det vestlige Aarhus, hvor der dagligt har været patruljer forbi for at holde ekstra øje med trafikanterne.