Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. juni 2022 08:10

To personer fundet dræbt på adresse i Glesborg


En 84-årig mand og en 78-årig kvinde blev torsdag aften fundet dræbt i deres fælles hjem i Glesborg. Det er politiets formodning, at manden har skudt sin samlever og efterfølgende sig selv.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl 17.42 fik Østjyllands Politi via 112 en anmeldelse om, at to personer var blevet fundet døde på en adresse i Glesborg.

Da politiet kom frem, fandt de den 78-årige og den 84-årige, der begge var afgået ved døden. På adressen blev der desuden fundet et gevær.

“Vi har intensivt efterforsket hele aftenen og natten. Vi har gennemgået adressen minutiøst og foretaget omfattende teknisk undersøgelse af gerningsstedet og alt i vores efterforskning peger lige nu i retning af, at den 84-årige dræbte sin samlever og efterfølgende tog livet af sig selv, “ siger politiinspektør Brian Voss Olsen, der dog understreger, at det ikke er en endelig konklusion. 

 

Mangler fortsat svar på undersøgelser

“Vi mangler fortsat svar på de tekniske undersøgelser og obduktionerne, før vi kan sige noget med sikkerhed. Men der er lige nu intet, der tyder på, at der skulle have været en tredje person involveret, ” siger Brian Voss Olsen. 

Østjyllands Politi vil også i dag arbejde på gerningsstedet i Glesborg. Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

De pårørende er underrettet.  

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

31. januar 2023

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for overgreb på 14-årig pige

En 26-årig mand blev mandag ved Retten i Randers idømt et års ubetinget fængsel for i august sidste år at have krænket en 14-årig pige seksuelt i hans hjem i en by i Favrskov Kommune.

27. januar 2023

Østjyllands Politi

34-årig kvinde idømt fængsel for seksuelt samvær med mindreårig

En 34-årig kvinde er ved retten i Randers kendt skyldig i at have begået voldtægt i form af at have haft samleje og andet seksuelt forhold med en 14-årig dreng. Episoden fandt sted på en adresse på Djursland i november sidste år.

25. januar 2023

Østjyllands Politi

42-årig mand idømt fængsel for vold og knivstik

En 42-årig mand er blevet kendt skyldig i at have begået vold mod en 35-årig kvinde samt i at have stukket hende flere gange med kniv. Episoden fandt sted i slutningen af oktober sidste år på en adresse i Randers NV.

Forslag