Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

10. juni 2022 08:10

To personer fundet dræbt på adresse i Glesborg


En 84-årig mand og en 78-årig kvinde blev torsdag aften fundet dræbt i deres fælles hjem i Glesborg. Det er politiets formodning, at manden har skudt sin samlever og efterfølgende sig selv.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag kl 17.42 fik Østjyllands Politi via 112 en anmeldelse om, at to personer var blevet fundet døde på en adresse i Glesborg.

Da politiet kom frem, fandt de den 78-årige og den 84-årige, der begge var afgået ved døden. På adressen blev der desuden fundet et gevær.

“Vi har intensivt efterforsket hele aftenen og natten. Vi har gennemgået adressen minutiøst og foretaget omfattende teknisk undersøgelse af gerningsstedet og alt i vores efterforskning peger lige nu i retning af, at den 84-årige dræbte sin samlever og efterfølgende tog livet af sig selv, “ siger politiinspektør Brian Voss Olsen, der dog understreger, at det ikke er en endelig konklusion. 

 

Mangler fortsat svar på undersøgelser

“Vi mangler fortsat svar på de tekniske undersøgelser og obduktionerne, før vi kan sige noget med sikkerhed. Men der er lige nu intet, der tyder på, at der skulle have været en tredje person involveret, ” siger Brian Voss Olsen. 

Østjyllands Politi vil også i dag arbejde på gerningsstedet i Glesborg. Politiet ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

De pårørende er underrettet.  

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.