Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

7. juni 2020 08:10

Tre anholdt i forbindelse med uroligheder i nat

Natten til søndag har der igen været uroligheder i det vestlige Aarhus, hvilket førte til at tre personer blev anholdt.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi har natten til søndag igen været til stede med ekstra patruljer i det vestlige Aarhus som følge af de uroligheder, der er opstået i området efter en demonstration i fredags udviklede sig voldsomt.

”Vores patruljer observerede sidst på aftenen og først på natten mange unge, også meget unge, på gaderne i Brabrand. Der var flere ildspåsættelser i skraldespande og i en enkelt bil, og der blev flere gange kastet med sten efter politiets biler og affyret fyrværkeri på gaden, men ingen politifolk blev ramt,” siger fungerede politiinspektør, Gert Bisgaard.

 

Tre anholdt

I forbindelse med nattens uroligheder blev tre personer anholdt:

Kl. 00.51 blev en 16-årig dreng anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand, da han kastede sten mod politiet ved Skaterparken på Tinesvej i Brabrand.

Kl. 02.55 blev en 15-årig dreng anholdt og sigtet for vold mod polititjenestemand, da han affyrede et bomberør mod politiet i krydset Dortesvej/Karen Blixens Boulevard i Brabrand.

Kl. 03.07 blev en 18-årig mand anholdt og sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen ved at have råbt efter en af politiets patruljer.

Alle tre er løsladt efter endt afhøring, men de er fortsat sigtet.

Efter kl. ca. 03.00 var der atter ro i det vestlige Aarhus. Østjyllands Politi vil også de kommende dage være ekstra synligt til stedet i området.

**

 

Pressekontakt

Fungerede politiinspektør Gert Bisgaard, telefon 3045 7635.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Vi beklager. Dette indhold kan ikke vises.