Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

2. november 2021 15:37

Tredje mand anholdt i drabssag fra Viby

En 19-årig mand er anholdt og sigtet for drabet søndag på en 18-årig mand. Han er dermed den tredje anholdte i sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 19-årige har været søgt af politiet siden drabet, og omkring kl. 14.00 mødte han selv op på politigården i Aarhus C, hvor han blev sigtet for drab og røveri. 

”Vi har i løbet af mandag og tirsdag søgt intensivt efter den 19-årige, vi har foretaget flere afhøringer og haft kontakt med en række personer i hans netværk, og jeg er tilfreds med, at han nu valgte at melde sig selv, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

 

Ekstra synlige i Viby

To andre 19-årige mænd blev anholdt natten til mandag nogle timer efter drabet, og senere blev begge varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør. 

Den tredje 19-årige, der er fra Aarhus-området, bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil anmode om lukkede døre. 

Østjyllands Politi har mandag og tirsdag været ekstra synlige i Viby omkring gerningsstedet, og den mobile politistation har været placeret i området -  den indsats fortsætter også de kommende dage. 

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for grundlovsforhøret. Østjyllands Politi melder tidspunktet ud via deres Twitter-profil, så snart det er kendt. 
 

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

24. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

21. februar 2024

Østjyllands Politi

Indbrud blev til røveri: 47-årig idømt to års fængsel

En 47-årig mand blev ved Retten i Aarhus idømt to års fængsel for tre indbrud, hvoraf det ene udviklede sig til et røveri.

19. februar 2024

Østjyllands Politi

Ni indbrudstyve anholdt i løbet af en uge

Østjyllands Politi har i disse dage et særligt fokus på at få sat en stopper for de mange indbrud, som borgerne i politikredsen har været ramt af over de seneste ugers tid. Indsatsen har blandt andet budt på anholdelser af ni mistænkte gerningsmænd i løbet af den seneste uges tid, og efterforskningsarbejdet af de mange anmeldelser fortsætter. Gerningsmændene har både begået indbrud i private boliger og butikker, sidstnævnte primært i og omkring det centrale Aarhus.