Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

2. november 2021 15:37

Tredje mand anholdt i drabssag fra Viby

En 19-årig mand er anholdt og sigtet for drabet søndag på en 18-årig mand. Han er dermed den tredje anholdte i sagen.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 19-årige har været søgt af politiet siden drabet, og omkring kl. 14.00 mødte han selv op på politigården i Aarhus C, hvor han blev sigtet for drab og røveri. 

”Vi har i løbet af mandag og tirsdag søgt intensivt efter den 19-årige, vi har foretaget flere afhøringer og haft kontakt med en række personer i hans netværk, og jeg er tilfreds med, at han nu valgte at melde sig selv, ” siger politiinspektør Brian Voss Olsen. 

 

Ekstra synlige i Viby

To andre 19-årige mænd blev anholdt natten til mandag nogle timer efter drabet, og senere blev begge varetægtsfængslet ved et grundlovsforhør. 

Den tredje 19-årige, der er fra Aarhus-området, bliver onsdag fremstillet i et grundlovsforhør, hvor anklagemyndigheden af hensyn til den videre efterforskning vil anmode om lukkede døre. 

Østjyllands Politi har mandag og tirsdag været ekstra synlige i Viby omkring gerningsstedet, og den mobile politistation har været placeret i området -  den indsats fortsætter også de kommende dage. 

Der er endnu ikke fastsat et tidspunkt for grundlovsforhøret. Østjyllands Politi melder tidspunktet ud via deres Twitter-profil, så snart det er kendt. 
 

Østjyllands Politi ønsker på nuværende tidspunkt ikke at oplyse yderligere om sagen. 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

6. juni 2023

Østjyllands Politi

Trusler på livet og våbenbesiddelse: Idømt 3 års fængsel

En 54-årig mand blev torsdag ved Retten i Randers idømt tre års fængsel for i november sidste år at have truet to familiemedlemmer på livet på en adresse i Randers, for at have sat ild på deres hus og for at have været i besiddelse af to geværer, som han gik rundt med udenfor.

6. juni 2023

Østjyllands Politi

Fem anholdt efter større slagsmål i Aarhus - to fremstilles i grundlovsforhør

Østjyllands Politi anholdt mandag aften fem mænd efter et sammenstød i Ceres-krydset i Aarhus, hvor der blev brugt stik- og slagvåben. To af dem, en 21-årig og en 26-årig mand, fremstilles tirsdag i grundlovsforhør ved Retten i Aarhus med henblik på varetægtsfængsling.

5. juni 2023

Østjyllands Politi

24-årig mand fremstilles efter groft overfald – vidner søges stadig

En 24-årig mand fremstilles mandag kl. 10.00 i grundlovsforhør i Retten i Aarhus, efter han søndag blev anholdt og sigtet for et voldsomt overfald på en 18-årig og 19-årig mand natten til lørdag. Han sigtes for forsøg på manddrab og grov vold.

Forslag