Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

6. juli 2019 15:01

Uheld ved Trustrup

Alvorligt færdselsuheld ved Trustrup

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 1105 en anmeldelse om, at der på Albøgevej i Trustrup, var sket i uheld mellem en norsk indregistreret personbil og et tog fra Letbanen.
På baggrund af anmeldelsen, blev der iværksat en massiv redningsindsats og herunder myndighedssamarbejde. I den forbindelse er der bla. rekvireret havarikommission og bilinspektør.
Der pågår pt en større undersøgelse af uheldsstedet. Af hensyn til den igangværende undersøgelse er det alt for tidligt at sige noget om årsagen til uheldet.

I den norske personbil var der en norsk familie med 2 voksne og 2 børn. De er alle indbragte til undersøgelse på Skejby Sygehus. Status er pt at en voksen mand og dennes søn er afgået ved døden i forbindelse med uheldet. De 2 andre personer der var personbilen er udenfor livsfare, men indlagt på Skejby Sygehus.
Der er ikke konstateret tilskadekommende i letbanens tog.

Der er pt ikke yderligere til uheldet, da undersøgelsen pågår på uheldsstedet. Der pågår et samarbejde med de norske myndigheder i forhold til de tilskadekomne og deres pårørende, hvorfor der pt. Ikke er yderligere oplysninger.

Kontaktperson for pressen er politiinspektør Brian Voss Olsen, tlf.nr. 5130 9214.

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

23. april 2024

Østjyllands Politi

Skole evakueret efter bombetrussel – 16-årig anholdt

Elever og lærere på Elsted Skole i Lystrup blev omkring tirsdag middag evakueret til Lystrup Idrætscenter på grund af en telefonisk bombetrussel rettet mod skolen. Evakueringen foregik stille og roligt, og alle var hurtigt ude fra skolen.

23. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt fængsel for at stjæle tasker fra ældre borgere

Retten i Aarhus har tirsdag idømt en 42-årig mand og en 34-årig kvinde fængsel for at have begået en lang række tasketyverier og røverier mod ældre kvinder. Overfaldene fandt sted i efteråret 2023 i flere forskellige aarhusianske bydele.

22. april 2024

Østjyllands Politi

Idømt 13 års fængsel efter voldsomt drab

En 35-årig mand blev fredag ved en tilståelsessag i Retten i Aarhus idømt 13 års ubetinget fængsel for i april sidste år at have dræbt en 53-årig kvinde med adskillige knivstik på hendes adresse i Beder.