Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

6. juli 2019

Uheld ved Trustrup

Alvorligt færdselsuheld ved Trustrup

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Østjyllands Politi modtog lørdag kl. 1105 en anmeldelse om, at der på Albøgevej i Trustrup, var sket i uheld mellem en norsk indregistreret personbil og et tog fra Letbanen.
På baggrund af anmeldelsen, blev der iværksat en massiv redningsindsats og herunder myndighedssamarbejde. I den forbindelse er der bla. rekvireret havarikommission og bilinspektør.
Der pågår pt en større undersøgelse af uheldsstedet. Af hensyn til den igangværende undersøgelse er det alt for tidligt at sige noget om årsagen til uheldet.

I den norske personbil var der en norsk familie med 2 voksne og 2 børn. De er alle indbragte til undersøgelse på Skejby Sygehus. Status er pt at en voksen mand og dennes søn er afgået ved døden i forbindelse med uheldet. De 2 andre personer der var personbilen er udenfor livsfare, men indlagt på Skejby Sygehus.
Der er ikke konstateret tilskadekommende i letbanens tog.

Der er pt ikke yderligere til uheldet, da undersøgelsen pågår på uheldsstedet. Der pågår et samarbejde med de norske myndigheder i forhold til de tilskadekomne og deres pårørende, hvorfor der pt. Ikke er yderligere oplysninger.

Kontaktperson for pressen er politiinspektør Brian Voss Olsen, tlf.nr. 5130 9214.

 

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 22691087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

11. november 2019

Østjyllands Politi

To mænd får 19 års fængsel i stor narkosmuglersag

To hollandske mænd på 70 og 65 år blev fredag idømt hhv. ti og ni års fængsel for at have været med til at smugle store mængder hash og amfetamin til Danmark. Begge er desuden udvist for bestandigt.

11. november 2019

Østjyllands Politi

21-årig mand idømt seks års fængsel for flere voldtægter

En 21-årig mand fra Djursland er ved nævningeting ved Retten i Randers blevet idømt seks års ubetinget fængsel for at have voldtaget tre teenagepiger og for at have tvunget en fjerde teenagepige til andet seksuelt forhold end samleje.

11. november 2019

Østjyllands Politi

To borgermøder i rådhushallen skyder gang i et nyt partnerskab, der skal forebygge indbrud

Trygheden skal øges, og indbrud i Aarhus Kommune skal reduceres markant. Med den ambitiøse målsætning har Aarhus Kommune, Østjyllands Politi og Bo trygt! indgået et samarbejde. Indsatsen starter med to store borgermøder i Rådhushallen i morgen tirsdag 12. november. Her er borgere fra de fire mest indbrudsramte lokalområder inviteret. Alle pladser er revet væk og ventelisten er lang.

Afvis cookies