Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

9. marts 2022 10:46

Ung mand dømt for overfald foran kro

En 20-årig mand blev fredag idømt otte måneders ubetinget fængsel for en aften i januar at have slået og stukket to mænd med en flaske.

Retten i Randers udefra forfra

Foto: Østjyllands Politi

Torsdag den 20. januar omkring kl. 23.00 fik Østjyllands Politi en anmeldelse om, at en 18-årig og en 19-årig mand var blevet overfaldet foran Centralkroen i Hadsten efter nogle uoverensstemmelser med en tredje mand, som de kender i forvejen.

Da politiet kom frem, var gerningsmanden gået derfra, men en patrulje fik et godt signalement og anholdt ham kort efter lidt derfra.

Skar en pulsåre over

I Retten i Randers blev den 20-årige dømt for grov vold ved først at have slået den 18-årige med en flaske, så den knustes og skar en mindre kranspulsåre på halsen over, hvorefter han stak den 19-årige i øret med flasken.

Den 18-årige blev efterfølgende behandlet på skadestuen, men han var dog ikke på noget tidspunkt i livsfare.

”Retten ser med alvor på kvalificeret vold, hvor der bliver brugt våben – som her i form af en flaske. Jeg er tilfreds med, at der mindre end to måneder efter overfaldet er faldet en klar og konsekvent dom, ” siger senioranklager Jakob Beyer.

Den 20-årige modtog dommen.

 

**

 

Pressekontakt

Senioranklager Jakob Beyer, tlf. 5124 3641

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

Flere nyheder

2. december 2022

Østjyllands Politi

Forstærket indsats mod indbrud i julemåneden

Antallet af anmeldelser om indbrud tog under corona et markant dyk, da mange arbejdede hjemme. Med mørkere dage på vej og et mere normalt hverdagsliv er bekymringen, at indbrudstallene igen kan stige. Derfor styrker Østjyllands Politi nu indsatsen mod indbrudstyve yderligere.

1. december 2022

Østjyllands Politi

37-årig mand dømt: Hjalp med at skaffe lig af vejen

En 37-årig mand blev ved torsdag ved retten i Randers idømt seks måneders fængsel for at have hjulpet til med at skjule liget af den 40-årige mand, der i juli blev dræbt på Djursland. Derudover blev han dømt for at have medvirket til brandstiftelse og bortskaffelse af beviser, da den dræbtes bil blev sat i brand.

28. november 2022

Østjyllands Politi

Læge tiltalt for endnu en krænkelse

En 30-årig læge, der oprindeligt var tiltalt for at have krænket tre kvindelige patienter, er nu blevet tiltalt for at have blufærdighedskrænket en fjerde kvinde.

Forslag