Spring til hovedindhold

Forslag

Østjyllands Politi

Nyhed

27. november 2023 13:57

15-årig varetægtsfængslet efter drab i Grenaa


En 15-årig dreng, der er sigtet for at have dræbt en jævnaldrende dreng søndag aften i Grenaa, blev mandag eftermiddag varetægtsfængslet i surrogat på en ungdomsinstitution frem til den 18. december.

Kredslogo for Østjyllands Politi

Foto: Østjyllands Politi

Den 15-årige sigtes for manddrab ved at have stukket en anden 15-årig dreng i brystet med en kniv, så han afgik ved døden. Episoden fandt sted på Stationsplads ved stationen i Grenaa.

 

Derudover sigtes den anholdte for forsøg på grov vold ved samme tid og sted at have stukket ud efter en 15-årig dreng, som fik flænset hul i jakken, men ikke blev ramt.

 

”Det er en ven til den afdøde, der er med, og som bliver ramt i jakken af kniven, da der sker en konfrontation på stedet. Det er stadig vores overbevisning, at det er den afdøde og den anholdte, der har en uoverensstemmelse, og den eskalerer så søndag aften, ” siger vicepolitiinspektør Flemming Nørgaard.

 

Den kommende tid vil det lokale politi være ekstra synligt til stede i Grenaa, blandt andet omkring stationen.

 

Ved grundlovsforhøret lukkede retten dørene for offentligheden, og der blev nedlagt navne- og referatforbud. Østjyllands Politi ønsker ikke at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

E-mail: ojyl-presse@politi.dk
Telefon: 2269 1087

 

Kontakt vagtchefen hverdage efter kl. 15.30 og i weekenderne. Der henstilles til, at opkald vedr. døgnrapporten i weekenden sker i tidsrummet kl. 10.00 til 13.00.

Telefon: 8618 2877

29. februar 2024

Østjyllands Politi

Køretøj efterlyses: Ring til politiet, hvis du ser denne bil

I forbindelse med en lang række anmeldelser om tyveri af sidespejle, efterlyser Østjyllands Politi et specifikt udenlandsk køretøj. Det er politiets klare formodning, at det pågældende køretøj har en relation til de mange sidespejlstyverier, der i løbet af den seneste uges tid er blevet begået i forskellige aarhusianske bydele.

24. februar 2024

Østjyllands Politi

Østjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten 24. februar 2024

Her finder du et uddrag af det seneste døgns hændelser i Østjyllands politikreds.

21. februar 2024

Østjyllands Politi

Indbrud blev til røveri: 47-årig idømt to års fængsel

En 47-årig mand blev ved Retten i Aarhus idømt to års fængsel for tre indbrud, hvoraf det ene udviklede sig til et røveri.