Spring til hovedindhold

Forslag

Ansøg om tilladelse til flagning med udenlandsk flag

Ansøg om tilladelse til flagning med andre nationers flag ved særlige begivenheder. Du skal ikke have tilladelse til at flage med de nordiske staters flag (Danmark, Norge, Sverige, Finland, Island), FN-flaget og det europæiske flag.

Tilladelse til flagning med ukrainske flag - forlænges til og med 30. juni, 2023

I lyset af Ruslands invasion af Ukraine meddeler Justitsministeriet ekstraordinært tilladelse til, at private og offentlige myndigheder, der måtte ønske det, flager med det ukrainske flag i perioden til og med d. 30. juni 2023. Efter denne dato vil der igen skulle søges om tilladelse til at flage med det ukrainske flag.

Læs pressemeddelelsen: tilladelse til at flage med ukrainsk flag forlænges til 30. juni
Hav følgende parat

MitID

Dato for flagning

Begivenhedens art

Adressen for flagningen

Hvilke landes flag, du ønsker at flage med

Spørgsmål og svar
Det koster ikke noget at ansøge om tilladelse til flagning med udenlandsk flag.
Det tager typisk 14 dage at behandle en ansøgning om flagning med udenlandsk flag
Når vi har behandlet din ansøgning, sender vi svar til din Digital Post.

Hvis du ikke har NemID, skal du i stedet sende de relevante oplysninger med fysisk post til tilladelseskontoret i Politiets Administrative Center.


Se kontaktoplysninger

Du skal dog være opmærksom på, at det øger risikoen for fejl i ansøgningen, at tilladelsesafdelingen skal bruge længere tid på at behandle ansøgningen, og at Post Nord skal bruge 5 hverdage til levering af almindelige breve. Hvis du ansøger via brevpost, kan det derfor forlænge sagsbehandlingstiden væsentligt.

 

Kontakt Tilladelser i Politiets Administrative Center

Hvis du har spørgsmål til lovgivningen på området eller brug for hjælp til ansøgning til tilladelse, kan du kontakte Tilladelser i Politiets Administrative Center

Se kontaktoplysninger

Forslag