Spring til hovedindhold

Forslag

Rundvisning på Politigården

NB. grundet COVID-19 er det ikke muligt at få rundvisning!

Politigården

OBS. Grundet COVID-19 situationen er det ikke muligt at booke rundvisninger på Københavns Politigård. Vi opdaterer her på siden når det igen er muligt at booke.

 

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk.

 

Det er muligt at booke rundvisninger på Københavns Politigård på hverdage i tidsrummet 17-19. I weekender mellem kl. 10 og 14.

 

 

Rundvisning på Politigården

GRUNDET COVID-19 ER DET IKKE MULIGT AT BOOKE RUNDVISNINGER I 2021.

 

Du skal kontakte kbh-pg-kbh@politi.dk for at booke rundvisningen. 


Max. antal deltagere pr. booket rundvisning: 20 personer. Såfremt I er flere end 20 pers., kontakt da Sofie Sidor Christiansen på kbh-pg-kbh@politi.dk for at høre om mulighederne for at forhøje deltagerantallet. 

Af sikkerhedsmæssige årsager skal der indsendes en deltagerliste til: kbh-pg-kbh@politi.dk senest 5 dage før, hvis ikke dette overholdes forbeholder vi os retten til at aflyse rundvisningen.  

Deltagerlisten skal indeholde navne og adresser, men ikke CPR. Alle deltagere skal have adresse i Danmark. Find skabelon til deltagerlisten her.  

NB. Kun deltagerlister sat op i skabelonen en gyldige.

NB. Det ikke er muligt at ændre i navne efter indsendelsen.  

 

En rundvisning tager ca. 2 timer. Husk derudover at sætte god tid af både før og efter rundvisningen til sikkerhedstjek, ind- og udluk fra Politigården, samt spørgsmål til rundviserne. NB: Gruppen SKAL lukkes ind og ud af Politigården samlet. Det er derfor ikke muligt at støde til eller gå tidligere fra en rundvisning.

 

Alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt billed-ID (kørekort eller pas).

 

Pris: 2750 kr. pr. gruppe op til 20 personer.

Københavns Politigård er hovedsæde for Københavns Politi, og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning kan finde sted med kort varsel. Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads, og udviser passende adfærd.

Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller rygsække på rundvisningen. En del af rundvisningen vil foregå udendørs, og vi anbefaler at man husker at klæde sig på efter årstiden.

Politigården er en fredet bygning, og er desværre ikke tilgængeligt for kørestolsbrugere. Ligeledes indeholder rundvisningen en del gang på bl.a. trapper.

Aflysning skal ske til kbh-pg-kbh@politi.dk senest 5 hverdage inden besøget.

Det er ikke muligt for skoleklasser at booke rundvisninger på Politigården. Her henviser vi til Politimuseets skoletjeneste: skoletjenesten@politimuseum.dk.