Spring til hovedindhold

Forslag

Rundvisning på Politigården

DET ER FOR NUVÆRENDE IKKE MULIGT AT BOOKE RUNDVISNINGER!

Politigården

FOR NUVÆRENDE ER DET IKKE MULIGT AT FÅ RUNDVISNING PÅ KØBENHAVNS POLITIGÅRD. 

 

En rundvisning på Københavns Politigård indeholder både arkitektoniske og historiske fortællinger. Rundvisningen indeholder bl.a. den ikoniske runde gård, som slet ikke skulle have været rund og den firkantede gård, der i dag er mest kendt som mindegården. Alle rundvisningerne bliver varetaget af nuværende eller tidligere politifolk.

 

   

 

 

Rundvisning på Politigården

Du skal kontakte kbh-pg-kbh@politi.dk for at booke rundvisninger. 


Max. antal deltagere pr. booket rundvisning: 20 personer. 

Af sikkerhedsmæssige årsager skal der indsendes en deltagerliste til: kbh-pg-kbh@politi.dk senest 5 dage før, hvis ikke dette overholdes forbeholder vi os retten til at aflyse rundvisningen.  

Deltagerlisten skal indeholde navne og adresser, men ikke CPR. Alle deltagere skal have adresse i Danmark. Find skabelon til deltagerlisten her.  

NB. Kun deltagerlister sat op i skabelonen en gyldige.

NB. Det ikke er muligt at ændre i navne efter indsendelsen.  

 

En rundvisning tager ca. 2 timer. Husk derudover at sætte tid af både før og efter rundvisningen til sikkerhedstjek, ind- og udluk fra Politigården, samt spørgsmål til rundviserne. NB: Gruppen SKAL lukkes ind og ud af Politigården samlet. Det er derfor ikke muligt at støde til eller gå tidligere fra en rundvisning.

 

Alle deltagere skal kunne fremvise gyldigt billed-ID (kørekort eller pas).

 

Pris: 2750 kr. pr. gruppe op til 20 personer.

 

Politigården er en fredet bygning, og er desværre ikke tilgængelig for kørestolsbrugere. Ligeledes indeholder rundvisningen en del gang på bl.a. trapper og gange, hvorfor vi ikke anbefaler rundvisningen til gangbesværede. 

 

Københavns Politigård er hovedsæde for Københavns Politi, og derfor kan der opstå situationer, hvor aflysning kan finde sted med kort varsel. Vi henstiller til, at man som deltager i rundvisning på Københavns Politigård respekterer Politigården som en arbejdsplads, og udviser passende adfærd.

Det er ikke tilladt at medbringe store tasker eller rygsække på rundvisningen. En del af rundvisningen vil foregå udendørs, og vi anbefaler at man husker at klæde sig på efter årstiden.


Aflysning skal ske til kbh-pg-kbh@politi.dk senest 5 hverdage inden besøget.

Det er ikke muligt for skoleklasser at booke rundvisninger på Politigården. Her henviser vi til Politimuseets skoletjeneste: skoletjenesten@politimuseum.dk.
Københavns Politigård er først og fremmest en arbejdsplads. Derfor kan der opstår situationer, hvor vi kommer til at aflyse al rundvisningsaktivitet. Dette kan både foregå med lang og kort varsel. Vi prioriterer altid arbejdet på politigården og politifolkenes arbejde højest. 

Forslag