Spring til hovedindhold

Forslag

Rigspolitiet

Nyhed

8. maj 2019

Politiet gennemfører årets første kontrol i kioskmiljøet

Københavns Politi gennemførte tirsdag d. 7. maj ni kontrolaktioner i det københavnske kioskmiljø. Aktionerne er en del af et styrket koordineret myndighedssamarbejde mellem politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen. Et samarbejde, der har til formål at komme organiserede, gentagne butikstyverier til livs.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Gårdsdagens aktion i København blev gennemført for at afdække omfanget af videresalg af stjålne hælervarer såsom let-omsættelige varer som f.eks. alkohol, chokolade og kaffe og er den første af fem planlagte større, målrettede aktioner i kioskmiljøet i løbet af 2019.

"Det er selvsagt fuldstændig uacceptabelt og meget krænkende for butiksindehaveren, når han eller hun oplever, at der er folk, der bryder med de normer og regler, som vi andre lever efter. Derfor fokuserer vi nu indsatsen yderligere mod organiserede butikstyverier", siger Lars Mortensen, vicepolitiinspektør i Nationalt Efterforskningscenter, Rigspolitiet. 

Kontrollerne gennemføres af politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen og skal afdække, hvorvidt de udvalgte kiosker videresælger stjålne varer, generelt overholder reglerne og kortlægge behovet for yderligere tiltag på området. 
 

Pressekontakt

Tlf.: 4174 0440
E-mail: presse@rigspoliti.dk

Flere nyheder

19. maj 2020

Rigspolitiet

Ny tilfredshedsundersøgelse giver panderynker

Når borgere har været i kontakt med politiet efter at have været offer for kriminalitet, er 20 pct. af dem utilfredse med politiets håndtering af sagen. Det er især ofre for vold og voldtægt, der oplever, at deres anmeldelse ikke tages seriøst. Det viser en ny tilfredshedsundersøgelse blandt kriminalitetsramte borgere.

18. maj 2020

Rigspolitiet

Politiet har fokus på cyklister og knallertkørere

Cyklister og knallertkørere kan se frem til ekstra fokus fra politiet i uge 21. Politiet har nemlig øget fokus på denne gruppe, der er ekstra udsat i trafikken.

14. maj 2020

Rigspolitiet

Politiet satte fokus på uopmærksomhed i trafikken

I uge 19 i perioden mandag d. 4. maj til og med søndag d. 10. maj gennemførte politiet en landsdækkende målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken.

Afvis cookies