Spring til hovedindhold

Forslag

Rigspolitiet

Nyhed

8. maj 2019

Politiet gennemfører årets første kontrol i kioskmiljøet

Københavns Politi gennemførte tirsdag d. 7. maj ni kontrolaktioner i det københavnske kioskmiljø. Aktionerne er en del af et styrket koordineret myndighedssamarbejde mellem politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen. Et samarbejde, der har til formål at komme organiserede, gentagne butikstyverier til livs.

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Gårdsdagens aktion i København blev gennemført for at afdække omfanget af videresalg af stjålne hælervarer såsom let-omsættelige varer som f.eks. alkohol, chokolade og kaffe og er den første af fem planlagte større, målrettede aktioner i kioskmiljøet i løbet af 2019.

"Det er selvsagt fuldstændig uacceptabelt og meget krænkende for butiksindehaveren, når han eller hun oplever, at der er folk, der bryder med de normer og regler, som vi andre lever efter. Derfor fokuserer vi nu indsatsen yderligere mod organiserede butikstyverier", siger Lars Mortensen, vicepolitiinspektør i Nationalt Efterforskningscenter, Rigspolitiet. 

Kontrollerne gennemføres af politiet, Fødevarestyrelsen og Skattestyrelsen og skal afdække, hvorvidt de udvalgte kiosker videresælger stjålne varer, generelt overholder reglerne og kortlægge behovet for yderligere tiltag på området. 
 

Pressekontakt

Tlf.: 4174 0440

E-mail: presse@rigspoliti.dk

Flere nyheder

20. maj 2019

Rigspolitiet

Landsdækkende cykel og knallertkontrol

I uge 21 holder færdselspolitiet ekstra øje med de to-hjulede

15. maj 2019

Rigspolitiet

Ny politimester på Færøerne

Advokaturchef hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters politi Michael Boolsen er udnævnt til politimester på Færøerne fra den 1. juli 2019.

15. maj 2019

Rigspolitiet

Politiet satte fokus på uopmærksomhed i trafikken

I uge 19 i perioden mandag d. 6. maj til og med søndag d. 12. maj 2019 gennemførte politiet en landsdækkende målrettet indsats mod uopmærksomhed i trafikken.

Afvis cookies