Spring til hovedindhold

Forslag

Syd- og Sønderjyllands Politi

Nyhed

30. august 2024 17:55

19-årig mand mistede livet i trafikulykke - politi og uddannelsessted samler de berørte

Præst, offerrådgivning og politi vil være til stede på skolen.

Torsdag aften mistede en 19-årig mand fra Aabenraa Kommune livet. Det skete i en færdselsulykke udenfor Kruså, hvor den 19-årige mand krydsede vejen til fods og blev ramt af en personbil og døde ved påkørslen.   

Politi og redningsberedskab var på stedet, ligesom en bilinspektør undersøgte uheldsstedet. De nærmere omstændigheder omkring ulykken vil nu blive undersøgt og klarlagt.

 

Den 19-årige, som mistede livet, var passager i en bus sammen med en del unge mennesker, ligesom flere unge mennesker befandt sig i nærheden af ulykkesstedet.

Der er tale om gymnasieelever, som var samlet torsdag aften.

 

Fredag var en del af de berørte elever mødt op på deres uddannelsesinstitution, IBC Aabenraa, hvortil der var tilkaldt krisepsykolog og mulighed for at tale med lærere og ledelse.  

 

Syd- og Sønderjyllands Politi vil i næste uge i samarbejde med IBC Aabenraa tilbyde berørte elever et møde med en præst, offerrådgivningen og politiet. Det sker som en del af indsatsen for at tilbyde de unge mennesker den hjælp, de måtte have behov for efter den tragiske hændelse torsdag aften.

Pressekontakt

Kommunikationsenheden

E-mail: sjyl-kommunikation@politi.dk 

Telefon: 2052 6460 (ikke sms)

28. august 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Til medierne

Invitation til pressen - kom og se vores nye politikontor i Oksbøl

26. august 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

3 personer tiltalt i sag om forsvunden 10-årig dreng

3 personer tiltalt i sag om forsvunden 10-årig dreng

22. august 2024

Syd- og Sønderjyllands Politi

Er det dit værktøj eller dine solbriller?

Områdecenter Nordøst efterforsker i øjeblikket en række tyverier fra køretøjer samt indbrud i beboelser. Vi har sigtet en person og beslaglagt en række genstande, hvor vi håber at finde ejerne. I forbindelse med efterforskningen har politiet sigtet en 22-årig mand i sagen samt gennemført ransagning, hvor vi har beslaglagt en række genstande.